Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is zó leuk: ‘Steenrijk Straatarm’-moeders samen met zoontjes naar voetbalwedstrijd

Dit is zó leuk: ‘Steenrijk Straatarm’-moeders samen met zoontjes naar voetbalwedstrijd

Thuis & wonen
Dit is zó leuk: ‘Steenrijk Straatarm’-moeders samen met zoontjes naar voetbalwedstrijd

Enkele weken geleden stalen twee stoere, single moeders massaal de harten van de kijkers van Steenrijk Straatarm. Wie denkt dat de twee elkaar na de uitzending nooit meer hebben gezien, heeft het mis. Op Instagram is te zien dat de twee dit weekend samen met hun zoontjes een heuse Ajax-wedstrijd bijwoonden.

Lees ook
Alleenstaande power-moeders stelen harten van kijkers in ‘Steenrijk Straatarm’

‘Genoten’

“Met het andere gezin uit ‘Steenrijk Straatarm’ naar een voetbalwedstrijd”, schrijft ‘rijke’ moeder Jamie bij een superleuke foto met de ‘arme’ Sascha en hun zoontjes London en Luuk. “Bedankt voor de leuke middag, Ajax! Luuk en London hebben genoten.” De jongetjes en hun moeders waren door de Amsterdamse voetbalclub uitgenodigd om de wedstrijd tegen NAC bij te wonen in de overweldigende Johan Cruijff Arena.

Onverwachts in hetzelfde schuitje

In het populaire Steenrijk Straatarm ruilen Jamie en Sascha onlangs een week lang van leven. Beide vrouwen bleken – op het financiële plaatje na – meer gemeen te hebben met elkaar dan ze op voorhand dachten. Zo moest Jamie na een roerige en gewelddadige relatie met zanger Dean Saunders, het broertje van The Voice-winnaar Ben, vluchten en hélemaal opnieuw beginnen. Sascha kreeg het eveneens flink voor haar kiezen de afgelopen jaren. Samen met haar ex-man had ze naast twee kinderen ook een café. Toen hun relatie stukliep, verloor ze niet alleen haar man en woning, maar ook haar werk. De hartverwarmende aflevering kon op louter positieve reacties van kijkers rekenen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee