Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eén jaar na ‘Temptation Island’: waar zijn Kirsten en Regilio nu?

Eén jaar na ‘Temptation Island’: waar zijn Kirsten en Regilio nu?

Eén jaar na ‘Temptation Island’: waar zijn Kirsten en Regilio nu?

Volgende week maken we in de eerste (dubbel)aflevering van ‘Temptation Island’ kennis met een nieuwe lading koppels die zo dapper – laat ons vriendelijk blijven – zijn om de ultieme relatietest aan te gaan. Marvin, Louise, Haroon en de rest kunnen vanaf dan rustig in de vergetelheid verdwijnen. Maar voor dat gebeurt, snuffelen wij even rond op social media om te zien hoe het een jaar na het grote avontuur met hen gesteld is. Hoe is het een jaar laten bijvoorbeeld met: Kirsten en Regilio!

Dat Temptation Island heus niet alleen maar leugens, bedrog en break-ups is, bewijzen Kirsten en Regilio. Het verhaal van dit stel is er namelijk eentje om blij van te worden, een verhaal dat bewijst dat echte liefde toch overwint. Zélfs als ze bedreigd wordt door een rondborstige dame die beweert altijd te krijgen wat ze wil. Not this time, Jill, not this time.

Oké, Regilio ging op het eind van de test misschien heel even uit de bocht, maar het is tot op de dag van vandaag zijn woord tegen dat van Jill. En als je ziet wat voor schattige baby’s hij maakt, vergeef je ’t hem al snel. Want ja, mocht je ’t nog niet opgevangen hebben: Kirsten en Regilio kregen in november een zoontje! En het is werkelijk het schattigste en meest fashionable mannetje op deze aardbol. Dus als je ’t voor jullie oké is, spammen we de rest van het artikel even vol met Instagramfoto’s van kleine Genaï. Ja? Oké, hier gaan we!

Thanks @the_littlecuties voor het stoere vestje😍 #favouriteshop #littlecuties #babyboy #black #stoer #inlove

A photo posted by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

Blessed 🙌🏽❤️ #kalekoppuhniettestoppuh#badhairday#genaï#teamdopneus

A photo posted by Regilio Jacobs (@regilio_onbeschoftevents) on

😍❤️

A photo posted by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

M’n vrolijke aapje🐵😍

A video posted by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

Oké, dat volstaat. Want we vergeten natuurlijk één belangrijk punt: dat emotionele huwelijksaanzoek bij de hereniging van Kirsten en Regilio! Hoe zit het daar nu mee? Wel, de kleine Genaï strooide even roet in het eten – Kirsten wilde niet zwanger trouwen – maar we twijfelen er niet aan dat de twee hun relatie van ondertussen vijf jaar ooit wel zullen bezegelen, in het bijzijn van hun schattig zoontje. We laten je sowieso weten wanneer het zover is!

 

Lees ook: