Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Italiaans gekruide vis met tomatensalsa

Italiaans gekruide vis met tomatensalsa

Thuis & wonen
Italiaans gekruide vis met tomatensalsa

Het is tijd voor een lekker stukje vis. Daarom vandaag een recept voor gekruide vis met tomatensalsa. Het is niet moeilijk om te bereiden. Serveer er (gebakken) aardappeltjes bij en smullen maar!

Recept voor 2 personen
Tijd: 25 min.

Dit heb je nodig:

  • 2 pangafilet (of een andere vissoort)
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • snufje zout en peper
  • 3/4 trostomaten
  • scheutje olie
  • 1/4 tl knoflookpoeder (of verse knoflook)
  • 1/4 rode ui
  • roomboter

Zo maak je het:

Breng de vis op smaak met zout, peper en de Italiaanse kruiden. Maak de tomatensalsa: zelf verwijder ik meestal het schilletje van de tomaten, maar dit hoeft niet. Snijd de tomaten in blokjes en verwijder de zaadjes.

Snipper ook het uitje en doe de stukjes tomaat en ui in een bakje. Breng het geheel op smaak met een scheutje lekkere (olijf)olie en, snufje zout en peper en een beetje knoflookpoeder. Smelt de boter in de pan en bak de vis aan beide kanten ongeveer 3 minuten.

Serveer de vis met de tomatensalsa en bijvoorbeeld aardappeltjes.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Shoppen is altijd een goed idee