Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is waarschijnlijk het meeste waanzinnige koekje dat je ooit gezien hebt

Dit is waarschijnlijk het meeste waanzinnige koekje dat je ooit gezien hebt

Thuis & wonen
Dit is waarschijnlijk het meeste waanzinnige koekje dat je ooit gezien hebt

Een tosti is onze favoriete snack. Lekker knapperig vanbuiten en héérlijk gesmolten kaas vanbinnen. Toch bestaat er nog iets beters. Enter: cookiedilla, een variant in dessertvorm. 

Het koekje is bovendien heel makkelijk om te maken en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. De basis bestaat uit twee koeken met chocoladestukjes in – hoe groter, hoe beter.
Verder heb je nog een handje marshmallows en wat extra stukjes chocolade nodig. Afhankelijk van je voorkeur kan je ook voor andere toppings kiezen. Last but not least heb je een tosti-ijzer nodig.

copyright: The Cupcake Project

Het belangrijkste voor je choco-tosti is de kwaliteit van de chocoladekoekjes. Je kan ze in de winkel kopen of je kan zelf aan de slag gaan – als je zin hebt om er extra werk van te maken, natuurlijk. Het belangrijkste is dat de koeken dun en krokant zijn. Vervolgens verdeel je de toppings op de onderste helft.
Als laatste leg je het tweede koekje hier bovenop en plaats je dit voorzichtig in de grill. Na vijf minuten zijn de marshmallows heerlijk smeuïg en beginnen de chocoladestukjes te smelten. Conclusie? YUM!

 

Probeer ook eens:

 

Copyright: Sandie Stroobants

Bron: The Cupcake Project

Shoppen is altijd een goed idee