Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is je telefoon nat geworden? Probeer dan dit trucje!

Is je telefoon nat geworden? Probeer dan dit trucje!

Is je telefoon nat geworden? Probeer dan dit trucje!

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: je laat je telefoon in de wc vallen. Of je gooit er een groot glas water (vooruit, rosé) overheen of je wordt overvallen door een Hollandse hoosbui… Hoe dan ook, je belangrijkste bezit is nat. Wat nu?

Rijst! Dat wist je natuurlijk al lang, maar er is een product dat nog beter zou werken. Voordeel: de kans is groot dat je het product al in huis hebt. Nadeel: het is wellicht niet de meest aangename methode.

We hebben het hier namelijk over kattenbakvulling. Ja ja, Poekies kattengrit absorbeert vocht stukken beter dan rijst, en eigenlijk is dat ook best logisch.

Hoe ga je te werk? 

Schud eerst voorzichtig zo veel mogelijk water uit je telefoon. Laat je telefoon dan een tijdje aan de lucht drogen en stop hem vervolgens in het kattengrit. Het is belangrijk om je telefoon zo lang mogelijk te laten liggen. En dan hebben we het niet over een paar uur. Om écht al het vocht te verwijderen moet je hem zo’n drie dagen (!) laten liggen. Ouch. Wij gaan in de toekomst toch wat voorzichtiger om met onze geliefde smartphone.

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be