Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heel, héél, HEEL verdacht: verklapte Ron zó al maanden geleden dat hij de mol is?

Heel, héél, HEEL verdacht: verklapte Ron zó al maanden geleden dat hij de mol is?

Thuis & wonen
Heel, héél, HEEL verdacht: verklapte Ron zó al maanden geleden dat hij de mol is?

Het is haast om gék van te worden. De hints en versprekingen  over welke kandidaten nu wel óf niet de mol van het jubileumseizoen ‘Wie is de mol?’ zouden zijn, vliegen ons om de oren. Ook nu zijn er weer details boven komen drijven die één persoon wel héél verdacht maken. We moeten zeggen… deze nieuwe informatie is inderdaad wel extreem opmerkelijk.

Is Ron de mol?

De hint in kwestie is ontdekt door WIDM-YouTuber Sam van WIDMTV. Sam is onlangs in oude Insta-filmpjes van (de al enigszins verdachte) Ron Boszhard gedoken en kwam tot een behoorlijk bizarre ontdekking.

Quarantaine-hints

Voor de helderheid: Sam heeft filmpjes bekeken van rond maart 2020, dus ná de opnames, maar ver voordat bekend werd wie er mee zouden doen aan het jubileumseizoen. Ron zat destijds, net als de rest van Nederland, thuis in quarantaine en maakte video’s vanuit zijn kantoortje om een beetje in contact te blijven met de buitenwereld. Wie de ogenschijnlijk onschuldige filmpjes met de kennis van nu nogmaals bekijkt, zal zich een hoedje schrikken. Want verklapt Ron met enkele vreemde details in de boekenkast achter hem nu dat hij dit seizoen de mol is?

Pinokkio

Waar we op doelen? Nou, in meerdere video’s is te zien dat er een mol-knuffeltje staat op een kastplank achter Ron. Op zich niet vreemd, zegt Sam, “want die staat er al sinds z’n eerste deelname aan Wie is de mol?“. Wél uiterst opmerkelijk is dat in een aantal video’s de mol-knuffel is verdwenen en vervangen voor een Pinokkio-popje. Pinokkio, een Italiaans sprookje over een jongetje wiens neus groter wordt wanneer hij liegt, kwam enkele afleveringen geleden veelvuldig voorbij in dit seizoen in Toscane. Het was zelfs Ron die op vrij gekke wijze bij een Pinokkio-pop ging staan. Raar!

Lees ook
OMG: ondanks corona tóch al nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ in aantocht en dít is de startdatum

Envelop

Nóg vreemder: achter de pop is een van de bekende bruine ‘Wie is de Mol?-enveloppen te zien. Het kán natuurlijk zo zijn dan Ron ons daarmee gewoon ontzettend in de maling zit te nemen. Mogelijk heeft hij de envelop als aandenken aan zijn eerste seizoen. Of bestaat er een kans dat de presentator hier écht hint op zijn nieuwe deelname en wellicht een rol als mol? In combinatie met die Pinokkio is de brief in ieder geval wel heel opvallend….

Bekijk het fragment in onderstaande video vanaf minuut 4.45.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee