Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vreemd! Daarom droegen weervrouwen over de hele wereld plots dezelfde jurk

Vreemd! Daarom droegen weervrouwen over de hele wereld plots dezelfde jurk

Vreemd! Daarom droegen weervrouwen over de hele wereld plots dezelfde jurk

Bizar feitje: plots bleken weervrouwen over de hele wereld dezelfde jurk te dragen. Iets wat natuurlijk niet echt opvalt wanneer je er niet op let, maar toen er een collage gemaakt werd, was het resultaat aardig hilarisch. De reden? Iemand postte de jurk op Facebook. 

In een gesloten Facebookgroep voor weervrouwen heeft iemand de jurk geplaatst. Gewoon, ter inspiratie! Het was een koopje voor $ 23,- op Amazon. Resultaat? Ieder beeldscherm werd gesierd met hét koopje van die ene specifieke weervrouw. Bizar!

Screen Shot 2015-11-24 at 10.38.25 AM

Waarom alle weervrouwen zo verliefd werden op die ene jurk? Weervrouwen zijn afhankelijk van heel strenge kledingvoorschriften. De lengte van de mouwen, stijl en prints zijn allemaal gebonden aan regels. Deze jurk voldeed aan alle eisen én het was een koopje, twee vliegen in één klap natuurlijk!

Ook verscheen de jurk in 7 kleuren. Dat draagt natuurlijk ook bij dat er veel vrouwen hun smaak vonden. Klassiek zwart of felroze? Ze hadden het allemaal. Ook het model flatteerde heel veel vrouwen zoals je kunt zien in de collage. Don’t they all look georgous?

Lees ook: