Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is één van de Gilmore Girls zwanger?

Is één van de Gilmore Girls zwanger?

Is één van de Gilmore Girls zwanger?

Sinds Netflix aankondigde dat er in november een revival komt van de Gilmore Girls wordt er heel wat gespeculeerd over hoe het Lorelai en Rory vergaan is. Er is bijna tien jaar verstreken en fans vragen zich af of het moeder-dochterduo nog steeds met twee is. Er doet namelijk een hardnekkig gerucht de ronde dat één van de Gilmore-girls zwanger is in de opkomende revival. 

In de eerste Gilmore Girls-trailer had Lorelai een T-shirt aan waar I’m with human opgedrukt stond. Is dit een subtiele manier om aan te tonen dat ze in verwachting is? We weten dat ze nog altijd een koppel vormt met Luke dus het zou kunnen…

Screenshot uit de trailer van Gilmore Girls

Verder is er nog een andere subtiele verwijzing. Op het officiële Gilmore Girls Instagramaccount werd een foto geplaatst met de tekst: “Pop-tarts om de honger te stillen, totdat de pizza komt. En één appel.”

Lorelai heeft in het verleden gezegd dat ze eigenlijk nooit fruit at, maar dat ze graag appels at toen ze zwanger was van Rory (seizoen 5, aflevering 22). We geven toe dat het een tikkeltje vergezocht is, maar je weet natuurlijk nooit, ze zou zwanger kunnen zijn!!!! Of Rory zou deze craving van haar moeder overgenomen kunnen hebben! Feit is dat er aan die ene appel een hele zin gewijd wordt op Instagram!

Pop-Tart appetizers to hold us over ’till the pizza comes. And one apple.

A photo posted by @gilmoregirls on

Het enige wat we kunnen doen is afwachten. Pffff 25 november lijkt nog zo ver weg!

Lees ook:

ZIEN: de trailer voor het nieuwe seizoen van Gilmore Girls

Foto´s: Deze karakters uit je favo series en films zijn een match

Yes! Bevestigd: er komt een nieuwe Sisterhood of the Traveling Pants

Bron: elitedaily.com Tekst: Sandie Stroobants