Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > iPhone 7 gebruikers opgelet: de nieuwste update gaat je dag maken!

iPhone 7 gebruikers opgelet: de nieuwste update gaat je dag maken!

iPhone 7 gebruikers opgelet: de nieuwste update gaat je dag maken!

Behoor jij tot een van de lucky ones die al een iPhone 7 Plus tot haar beschikking heeft? Dan moet je even goed opletten, want als je van plan bent de nieuwste update te doen, gaat dit een flinke invloed op je Instagram feed hebben!

Portrait mode
Ondertussen hebben we de eerdere updates al ver achter ons gelaten en zijn we aanbeland bij IOS 10.1. Dat klinkt al indrukwekkend, maar er is meer! Want de update komt met een splinternieuwe camerafeature: Portrait Mode. Deze functie maakt van jouw smartphone zo ongeveer een spiegelreflexcamera, waarmee je van jouw Instagram feed een professioneel ogende galerij kunt maken.

Twee camera’s
Met deze functie kun je, net als met een peperdure spiegelreflexcamera, je foto’s voorzien van diepte en kun je de achtergrond blurren. Dit alles komt door de tweede camera die aan de iPhone 7 Plus werd toegevoegd. Door deze camera kan je nog meer spelen met het vastleggen van diepte in je foto’s, en zijn al je kiekjes natuurlijk van haarscherpe kwaliteit. Maar dan is nog niet alles, want met de camera kun je tot wel 10 x digitaal inzoomen. Hooray!

Onderstaande foto’s zijn genomen met de iPhone 7 Plus. Ze zijn zo mooi dat je zou denken dat ze met een joekel van een camera geschoten zijn, nietwaar? Stunning!

 

https://www.instagram.com/p/BL9Lvx7DTLI/?taken-by=jimbarraud

Bron: ELLE

Lees ook: