Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Instantkoffie vies? Niet met dit trucje!

Instantkoffie vies? Niet met dit trucje!

Instantkoffie vies? Niet met dit trucje!

Met de enorme overvloed aan hippe coffee corners zit je in principe nooit om koffie verlegen. Toch drinken we de meeste koffie thuis of op het werk. Al laat de kwaliteit daarvan soms nogal wat te wensen over.

Of het nu gaat om kleffe automatenkoffie uit een plastic bekertje op je werk of dat je trouwe koffiezetapparaat dringend ontkalkt moet worden, er is geen slechter begin van de dag dan een vies bakkie.

Gelukkig kun je ook heel gemakkelijk een uitstekend bakkie maken met instantkoffie. Helemaal niet moeilijk, supergoedkoop en ook nog eens minstens zo lekker als de soms krankzinnig dure meeneemkoffies van speciaalzaken.

Trucje

Het enige wat je moet doen is eenmalig investeren in goede instantkoffie en dan het volgende trucje toepassen.

Voeg één theelepeltje koud water toe aan de oploskoffie en roer stevig tot je een gladde substantie hebt. Schenk daar vervolgens het kokende water bij. Door heet water direct op de koffiekorrels te schenken, verhardt namelijk het daarin verwerkte zetmeel. Daardoor krijg je een poederachtige smaak en onopgeloste stukjes koffie. Door eerst koud water toe te voegen, gaat dit proces geleidelijker, waardoor de smaak zachter en stukken beter is.

copyright: giphy

copyright: giphy

Probeer maar!

 

 

Lees ook:

Bron: Pure Wow

Shoppen is altijd een goed idee