Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze Instagram-accounts delen de verschrikkelijkste huizen van Nederland

Deze Instagram-accounts delen de verschrikkelijkste huizen van Nederland

Deze Instagram-accounts delen de verschrikkelijkste huizen van Nederland

Stiekem is het heel leuk om een kijkje te nemen in andermans huis, zeker als het interieur totáál niet jouw smaak is. Gelukkig hoef je niet langer heel Funda af te speuren voor de meest ‘speciale’ woningen; er zijn verschillende Instagram-accounts die de pareltjes voor je op een rijtje zetten.

Interieurterreur

Je kunt op een verloren zondagmiddag Funda doorkammen om je te verkneukelen over de wonderlijke smaak van sommige huizenverkopers. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken en bijvoorbeeld het Instagram-account @Interieurterreur volgen. Van doodgewone rijtjeshuizen met Bridgerton-achtige allure, tot voordeuren met Romeinse zuilen en kamers met alleen maar teddyberen: eclectisch vat het zo ongeveer wel samen.

Een greep uit onze favorieten:

De tekst gaat verder onder de foto’s

 

 

 

Prima pandjes

Nog een favoriet Instagram-account dat alle Funda-parels er voor ons tussenuit vist, is Prima Pandjes. Je gelooft bijna niet dat deze huizen bestaan, maar het is dus echt en bovenal te koop. Vergeet voor je eigen plezier vooral ook niet de bijbhehorende captions te lezen.

De tekst gaat verder onder de foto’s:

 

 

Lees ook:
Interieurlovers opgelet: dit was de populairste kleur in jouw geboortejaar

Belgisch schoon

Meer geïnteresseerd in architectuur dan interieurs? Neem dan vooral een kijkje op Ugly Belgian Houses. Weet je weer meteen waarom je nooit naar België wil verhuizen (grapje, lieve zuiderburen).

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Interieurterreur, Prima Pandjes. | Beeld: Funda