Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Inspiratieloos? Trakteer je pa op een etentje met vaderdag

Inspiratieloos? Trakteer je pa op een etentje met vaderdag

Inspiratieloos? Trakteer je pa op een etentje met vaderdag

Vaderdag staat voor de deur. Heb jij het al met koeienletters in je agenda gezet? Misschien heb je al een heel leuk plannetje bedacht, waarmee je jouw vader gaat verrassen. Maar het kan ook zomaar zijn dat je totaal inspiratieloos bent. Daarom hebben we een aantal leuke suggesties voor je op een rijtje gezet. Want een ding is zeker: met bier, burgers of borrelhapjes scoor je sowieso punten!

Lees ook: Papa’s verdienen een origineel cadeau voor Vaderdag!

Knutselen @ Brooks
Craft away for Father’s Day! Alle Brookies zijn deze Vaderdag welkom aan de kids tafel om speciaal voor papa een prachtige verrassing te knutselen. Terwijl papa en mama ondertussen genieten van een stevige brunch met all-day cravings en forever favourites, zoals Eggs Royal, stapels Fruity Pancakes en roast beef sandwiches.

Bier en Burgers bij Strandzuid
Wat beter dan bier, hamburgers en chille beach vibes? Strandzuid heeft speciaal voor Vaderdag de strandstoelen uitgeklapt, de grill aangezet en de biertjes koud gezet. Dus plof neer met je voeten in het zand en laat jou en je pa op jullie wenken bediend worden. Wist je al dat Strandzuid compleet vernieuwd is? Dat heeft pa vast nog niet gezien. En het mooiste is nog dat je er de stad niet voor uit hoeft!

GIN NEO
Speciaal voor alle vaders die wel van een spannend menu houden biedt GIN NEO op Vaderdag een licht menu aan met veel groentes, gerechten met Ibero varken en heilbot. Uiteraard begeleid door spannende wijnen die de gerechten naar een nog hoger niveau brengen. Let op: je vindt GIN NEO aan de Noorderstraat, een zijstraat van de Vijzelgracht.

House Bar
Houd jouw paps wel van een drankje? Neem hem dan mee naar Amsterdams nieuwste cocktail bar: House Bar. Bij deze stijlvol ingerichte bar aan de Nieuwezijds Voorburgwal shaken doorgewinterde bartenders moderne interpretaties van klassieke cocktails bij elkaar. De nodige trek wordt gestild met NY style bargerechtjes zoals de lollipop chicken wings of Chef SammyD’s bitterballen.

Grapedistrict
Na hun wijnen jarenlang te hebben ingedeeld op smaak en moment, hebben de heren van Grapedistrict weer iets nieuws bedacht om wijn nóg toegankelijker en vooral leuker te maken: een algoritme. Online review je je wijnen om zo je smaak te verfijnen en uit te breiden. Gelukkig is er ook nog een fysieke winkel waar je speciaal voor Vaderdag de beste wijnen – en aanbiedingen – scoort!

De Kruidfabriek x Blue Ribbon
Speciaal voor vaderdag slaan Peter Lute en Blue Ribbon de handen ineen in de strijd tegen prostaatkanker. Op vaderdag organiseert De Kruidfabriek een complete lunch in het teken van deze Vaderdag-actie, waarvan de opbrengst direct naar onderzoek en voorlichting over prostaatkanker gaat. Daarnaast heeft Lute voor de Blue Ribbon website een speciaal lunchrecept ontwikkeld als inspiratie voor de thuis-kokers. Reserveren kan via de site van Blue Ribbon.

Sunday Roast bij MR PORTER
Wat wil je vader nu liever dan een goed stuk vlees en een flesje mooie wijn om dat vervolgens op het mooiste dakterras van Amsterdam te eten? Op zondag kan je tussen 14.00 en 17.00 reserveren voor het speciale Sunday Roast menu bij MR PORTER!

PARK
Kom op Vaderdag naar restaurant PARK in Hotel Arena voor een Boozy Fathers Day Brunch. Een drie gangen brunch menu met bloody mary’s en gerechten als broccoli met truffel, ravioli van morilles en asperges, geroosterd lam en Norwegian Scallops.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10