Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘In choc’: Domino’s zet chocoladepizza op de kaart

‘In choc’: Domino’s zet chocoladepizza op de kaart

‘In choc’: Domino’s zet chocoladepizza op de kaart

Chocoladeliefhebbers opgelet, want we hebben weer een pareltje gevonden dat we met jullie moeten delen. Naast de Nutella lipstick en een unicorn bananenbrood is er nu een chocoladepizza. Ja, echt waar! Waar je die kunt bestellen? Gewoon bij Domino’s!

Lees ook: Nutella move over: er bestaat nu Oreo Cookie Spread

Lotta-Chocca Pizza
De pizza met chocolade is onderdeel van de nieuwe menukaart van Domino’s, en heet Lotta-Chocca Pizza. Een voorproefje: de pizza is gemaakt met hetzelfde lekkere pizzadeeg dat je van Domino’s gewend bent (lees: krokant en luchtig), maar in plaats van allerlei hartige toppings is deze pizza rijkelijk belegd met melkchocolade.

Caloriebom
Gezond is deze pizza natuurlijk niet, want wanneer je een hele naarbinnen werkt – en dat ga je gegarandeerd doen – krijg je bijna de helft van je dagelijkse energiebehoefte binnen. Een slice bevat zo’n 204 calorieën, maar dat mag de pret wat ons betreft niet drukken.

Eén minpuntje: de chocoladepizza staat vooralsnog alleen nog maar in Engeland op de kaart van Domino’s, maar we hopen (bidden, duimen!) dat we de pizza binnenkort ook in Nederland kunnen bestellen. Fingers crossed!

#New #Dominos #LottaChoccaPizza #ChocolatePizza #FoodPorn @dominos_uk

A post shared by Aston Blake (@astb1) on

Lees nu een halfjaar Flair voor 11,- per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. 69,95!