Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sounds good! Ikea en Sonos introduceren schilderijlijst met geïntegreerde WiFi-speaker

Sounds good! Ikea en Sonos introduceren schilderijlijst met geïntegreerde WiFi-speaker

Sounds good! Ikea en Sonos introduceren schilderijlijst met geïntegreerde WiFi-speaker

IKEA en Sonos hebben weer een nieuwe Symfonisk-speaker uitgebracht. Eerder kwamen ze al met een boekenplankspeaker en een tafellampspeaker. Nu komen het Zweedse woonwarenhuis en de Amerikaanse speaker-fabrikant met een schilderijlijst met wifi-speaker. Dit product klinkt niet alleen heel goed, het ziet er ook nog eens leuk uit. 

Ikea Sonos speaker

De Symfonisk schilderijlijst met wifi-speaker is meer dan alleen een speaker. Het is naast een speaker ook een leuk schilderij dat je aan de muur kunt hangen of neer kan zetten, net zoals je dat bij een echt schilderij ook zou doen. Het printje in de lijst is momenteel nog niet heel spannend, want het product wordt eerst met een zwarte of witter cover geleverd.

De tekst gaat verder onder de foto. 

ikea schilderijspeaker

Schilderijlijst met wifi-speaker

Nu kun je dus alleen nog maar een simpel en saai wit of zwart schilderij kopen. Gelukkig komen er later nog twaalf nieuwe printjes uit. Deze zijn een stuk kleurrijker dan de standaard varianten. Van een abstract design met geometrische figuren tot een schilderij met verfspatten, er is voor ieder wat wils en de exemplaren passen in elk interieur. Niet zo goed in keuzes maken? Je kunt de cover van de speaker verwisselen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Ikea sonos speaker

Lees ook
Na H&M en Zara volgt Mango: winkelketen brengt interieurcollectie uit en die wil je hebben deze zomer!

Het beste van IKEA en Sonos?

De schilderijlijst met wifi-speaker is een pareltje om te zien. Maar is het geluid ook goed? De vorm lijkt niet ideaal voor een speaker. Toch beloven Sonos en IKEA dat het geluid kamervullend is. Gezien de trackrecord van Sonos hebben we geen reden om hieraan te twijfelen.

Hoe werkt het?

De techniek van deze speaker komt van Sonos, dus zorgen over de bediening zijn niet nodig. Net als de andere Symfonisk speakers van Sonos en IKEA maakt ook dit product gebruik van wifi om zich te verbinden met je smartphone. Vanuit de Sonos-app kun je de wifi-speaker bedienen. Ook kun je de schilderijlijst koppelen aan de andere Symfonisk producten en Sonos-speakers. Het zelfs mogelijk om twee van deze schilderijen aan elkaar te koppelen, voor een nog mooier geluid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Want, IKEA | Beeld: IKEA