Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW! IKEA kondigt nieuwste samenwerking aan

WOW! IKEA kondigt nieuwste samenwerking aan

WOW! IKEA kondigt nieuwste samenwerking aan

Na een pastelkleurige kerstcollectie en een zalige zomercollectie heeft IKEA weer iets geweldigs voor ons in petto. Het bedrijf gaat namelijk een samenwerking aan met het Scandinavische merk HAY (heavy breathing) en de Britse ontwerper Tom Dixon (yay). Hoog tijd om wat extra te gaan sparen als je het ons vraagt. 

Eerder ging IKEA al een samenwerking aan met modeontwerper Walter Van Beirendonck. De collectie van Walter ligt deze maand in de winkels, en bestaat uit meer dan 35 items. Nu is het de beurt aan het Scandinavische merk HAY en aan ontwerper Tom Dixon.

IKEA

 

HAY staat bekend om zijn prachtige meubels, maar ook voor accessoires en tapijten kan je er terecht. Je kan je Scandinavische interieur perfect aanvullen met de ontwerpen van Tom Dixon. Zo gebruikt hij veel koper die voor een elegante en moderne touch zorgen.

IKEA

Anno 2016 wonen we steeds kleiner en hebben we dus nood aan praktische meubels. We willen vaak een gigantische garderobe voor onze kleding, maar helaas hebben we daar niet altijd de ruimte voor. De collectie van Tom Dixon is gebaseerd op deze tendens.

IKEA

Van HAY mogen we dan weer een woonkamercollectie verwachten. In de collectie staan nieuwe materialen en frisse, kleurrijke ontwerpen centraal. Zo wil het merk zorgen voor meer gezelligheid en sociale interactie.

IKEA

Op beide collecties moeten we nog eventjes wachten. De collectie met Tom Dixon ligt pas in augustus 2017 in de winkel. Voor die van HAY moeten we zelfs nog iets langer wachten, deze wordt in het najaar van 2017 verwacht. Hebben we gelukkig alle tijd om te sparen dus 😉

Lees ook:

Bron: flair.be, copyright afbeeldingen: IKEA