Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo gaat het nu met ‘Ik Vertrek’-koppel Hans en Karin op Bonaire

Zo gaat het nu met ‘Ik Vertrek’-koppel Hans en Karin op Bonaire

Zo gaat het nu met ‘Ik Vertrek’-koppel Hans en Karin op Bonaire

Als je ‘Ik Vertrek’ kijkt, weet je dat het negen van de 10 keer gigantisch mis gaat bij de kandidaten. Stiekem is het dan ook wel een beetje smullen, maar bij Hans en Karin ging het wel héél erg fout. Ze verhuisden naar Bonaire om daar een mini-adventuregolfbaan op te zetten, alleen dat bleek nog niet zo makkelijk.

Lees ook: 7 dingen die je moet weten voor je alleen op reis vertrekt

Ze pakten hun spullen en vertrokken zonder ook maar een huis of grond te hebben richting het eiland. Want de plek voor hun minigolf, die zou vanzelf wel komen. Niks bleek minder waar, want veel gebieden op Bonaire zijn beschermd natuurgebied. Toch lijkt er aan het eind van de aflevering een lichtpuntje te zijn en tekent het stel iets dat veel weg heeft van een vergunning en pachtovereenkomst.

Positief
De twee blijven dan ook positief en het langdurige wachten wordt beloond. Hans en Karin: ‘Het zoeken naar grond viel ons zo tegen. Te duur of het mocht niet op bepaalde plekken, maar we zijn zo dankbaar dat we nu een mooi stuk grond van 2700 vierkante meter in erfpacht hebben gekregen. Op dit moment zijn we druk met de bouw van het huis en gaan we hopelijk over twee weken met de aanleg van de golfbaan beginnen.’ Is dat even mooi!

Op schema
Het stel verwacht zelfs zeer binnenkort open te kunnen. ‘We lopen al met al op schema en willen eind februari, begin maart  open. Tenminste als we niet te lang op de vergunningen moeten wachten, want geduld moet je hier echt hebben.’ De plannen? ‘Het is de bedoeling om pannenkoeken te gaan maken en dat we kinderfeestjes kunnen geven. Ook komt er een kinderspeeltuin en op het zonnedek twee jacuzzi’s waar je lekker kan relaxen. We hebben dus nog veel te doen.’ Eind goed, al goed.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: AVROTROS & Libelle | Beeld: AVROTROS