Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De Meilandjes achterna? Veelbesproken Emmy uit ‘Ik Vertrek’ krijgt éigen serie over avontuur in Frankrijk

De Meilandjes achterna? Veelbesproken Emmy uit ‘Ik Vertrek’ krijgt éigen serie over avontuur in Frankrijk

De Meilandjes achterna? Veelbesproken Emmy uit ‘Ik Vertrek’ krijgt éigen serie over avontuur in Frankrijk

Begin dit jaar genoten fans van ‘Ik Vertrek’ volop van Emmy, die haar droom achterna ging en in haar eentje naar Frankrijk vertrok. Haar man Rutger besloot niet mee te gaan; het was immers háár grote droom en niet die van hem. Eenmaal onder de Franse zon stak Emmy haar handen uit de mouwen om een nogal vervallen – en da’s nog zacht uitgedrukt – chateau op te knappen. Dat maakte de nodige tongen los en nu blijkt dat televisiekijkend Nederland nog níet uitgepraat hoeft te raken over de dame. Ze krijgt namelijk haar eigen serie.

Emmy ‘Ik Vertrek’

Fans kunnen opgelucht ademhalen, want Emmy zal gevolgd worden voor haar eigen show bij Omroep Max. Destijds loste ze lekkages op door pannetjes onder het dak te zetten, want voor een complete renovatie was geen geld. Beetje bij beetje werkte de blondine aan haar droom en al die perikelen van de ‘kasteelvrouw’ zijn dus binnenkort te volgen.

Vervolg

Dat kondigt Omroep Max aan op Twitter. “Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mee mag maken”, horen we Emmy zeggen. “Geweldig dat ons avontuur verder gevolgd wordt door Omroep MAX. Het kasteel is nog lang niet af, maar het opknappen van het chateau is ontzettend leuk om te delen.”

Nieuwe Meiland?

En dat terwijl ze eerder nog een reallifesoap zoals die van de Meilandjes niet echt zagen zitten. “Martien is vrij uniek”, verklaarde de omroep destijds. “Er zijn natuurlijk veel overeenkomsten, hij begon ook met een chateau in Frankrijk. Ik ben wel heel blij met de positieve aandacht. Maar ik wil ook weer lekker klussen, want daar kom ik nu helemaal niet aan toe.”

Lees ook
Nieuwe liefde voor Erica Meiland: déze privédetective (hállo, oudere versie van Hans Klok) veroverde haar hart

Eigen serie

Toch is de kogel nu door de kerk: Emmy krijgt haar eigen serie. Hoe het programma precies gaat heten en wanneer het te zien zal zijn, is nog niet bekend. Geen wijnen, wijnen, wijnen, maar twee emmertjes water halen? Of zal ze inmiddels genoeg geld hebben opgehaald om het dak te repareren? We gaan het allemaal zien bij Omroep Max.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: AVROTROS