Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hysterische ouders in The Voice Kids maken de tongen los bij de kijkers

Hysterische ouders in The Voice Kids maken de tongen los bij de kijkers

Hysterische ouders in The Voice Kids maken de tongen los bij de kijkers

‘The Voice Kids’ stond vrijdagavond weer in het teken van een hoop jonge muzikale talentjes. Toch waren het vooral de ouders van de kandidaten die volop de aandacht wisten te trekken. En de soms nogal hysterische uitlatingen van ouders zorgden bij de kijkers voor en een paar momenten van flinke irritatie.

Twitter duurde het niet lang voordat de boel ontplofte. De ene na de andere geïrriteerde tweet kwam binnen en kijkers raakten niet uitgepraat over een familie die luid joelend achter het welbekende glas naast de studio stond.

Lees ook: Hoe gaat het nu met alle winnaars van ‘The Voice Kids’?

Reacties Twitter

Als ouder ben je maar wat trots op je kind als het goed presteert. En al helemáál als je kind uitgenodigd is voor een blind audition op het podium van The Voice Kids. De ouders in de aflevering van gisteren lieten zich wel heel erg gaan toen de coaches omdraaiden voor hun kind. Voor veel kijkers gingen de hysterische reacties van de joelende ouders net iets te ver. “Je schaamt je toch kapot,” reageert iemand. En “pff is er ook hulp voor de ouders mogelijk?” zo vraagt iemand anders zich af.

The Voice Kids

Tussen alle journaals en talkshows was er vrijdagavond één programma dat geen coronavirus-link had en toch goed scoorde. The Voice Kids was met ruim 1,6 miljoen kijkers het op één na best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl| Beeld: RTL