Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heb je déze twaalf dingen in huis? Dan ben je een echte huismus

Heb je déze twaalf dingen in huis? Dan ben je een echte huismus

Thuis & wonen
Heb je déze twaalf dingen in huis? Dan ben je een echte huismus

De één houdt ervan om altijd onder de mensen te zijn, terwijl de ander het liefst met een deken op de bank kruipt. We zijn allemaal wel eens liever thuis dan uit. Toch, huismus?

Huismus-alert

Als jij tien van deze twaalf in huis hebt liggen, dan ben je officieel verklaard tot huismus.

1. Een lekker warm dekentje

Als jij je serie aan het kijken bent, kan een lekker warm fleecedekentje niet missen. Bovendien vind jij het superfijn om er altijd warmpjes bij te zitten.

2. Een badjas

Na het douchen, na het opstaan of gewoon na het thuiskomen van werk. Een badjas is gewoon lekker om aan te hebben. Het is eigenlijk een dekentje, maar dan met mouwen. Héérlijk!

3. Een kruik

Vooral als de koude dagen komen, is jouw kruik onmisbaar. Maar eigenlijk gebruik jij ‘m als huismus altijd! Je bed opwarmen met een kruik voordat je erin gaat of even je voeten opwarmen. Jij en je kruik zijn onafscheidelijk.

4. Een haarhanddoek

Nope, daarmee bedoelen we geen ‘normale’ handdoek. Dit is een echte speciale handdoek voor je haar. Want ja, niemand vindt het fijn als die koude lokken tegen je warme rug aan spetteren.

5. Pantoffels

Voordat jij helemaal gaat klaarzitten voor je serie, geef je je schoenen een gooi en verruil je deze voor een paar heerlijke warme pantoffels.

6. Een eigen mok

Het maakt niet uit hoeveel mokken en glazen er in de keuken staan, jij hebt je éigen mok en niemand mag ‘m zomaar gebruiken. Jij en je mok voor een kop kamillethee zijn samen één, pinky promise.

7. Een huispak

Je herkent het vast wel. Als jij thuiskomt gooi je je beha uit en spring je meteen in die foute onesie, pyjama of huispak. Jij hebt een hele lade vol met comfy kleding, zo zit jij er altijd fijn en warmpjes bij.

8. Een extra deken op je bed

Tja, het is gewoon zo comfy. That’s it.

9. Een paar wollen sokken

Jup, die lelijke oma-sokken bedoelen we. Maar jij bent nummer één fan en hebt er ook heel wat in voorraad. Ze zitten supercomfortabel en zijn ontzettend warm, wat willen we nog meer?

Lees ook 
Volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om volledig te ontspannen

10. Een Netflix- account

Als huismus ben je ontzettend vaak thuis, duh! Om die tijd goed te besteden, heb jij zeker weten een Netflix-account (én NPO Start én Videoland én Disney+ én…). Een filmpje en een serie, jij kan er niet genoeg van krijgen.

11. Een paar oordopjes

Met meerdere mensen wonen is soms een uitdaging. Zo heeft je partner de televisie hard staan of zingt hij of zij tijdens het koken: superirritant. Maar jij, huismus, bent overal op voorbereid en kijkt je serie verder met een paar oordopjes.

12. Een thermoskan

Thee is heerlijk, maar het is ontzettend vervelend om iedere keer heen en weer te lopen naar de keuken om je glas bij te vullen. Daarom heb jij bij een middagje bingewatchen altijd je thermoskan paraat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee