Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het fantastische huis uit ‘Sex Education’ is te huur als vakantiehuis

Het fantastische huis uit ‘Sex Education’ is te huur als vakantiehuis

Het fantastische huis uit ‘Sex Education’ is te huur als vakantiehuis

Als beetje fan weet je natuurlijk allang dat het fonkelnieuwe seizoen van ‘Sex Education’ sinds afgelopen vrijdag op Netflix staat. Vergaap je je ook altijd aan dat waanzinnige huis waar Otis met zijn moeder Jean woont? Goed nieuws: dat huis kun je afhuren. 

The Chalet

Het rode houten huis staat middenin de sprookjesachtige valleien van Forest of Dean en Wye Valley in Engeland. En dat huis in die bosrijke omgeving is dus niet bedacht door de makers van Sex Education, maar bestaat écht. Het is zelfs zo echt dat je het huis, dat ‘The Chalet’ heet, kunt afhuren voor een vakantie.

3500 euro

Trommel je vrienden maar vast op, want in het huis kun je aardig wat mensen kwijt. Er zijn vijf slaapkamers, drie badkamers en een veranda met geweldig uitzicht. Houd er wel rekening mee dat je er minstens vier nachten moet verblijven en je dat minstens een slordige 3500 euro kost. Nóg een goede reden dus om met vrienden te gaan: kunnen jullie in ieder geval de kosten delen.

Origineel interieur

Als je over twee weken naar Wales op vakantie wil, ben je hartstikke te laat. Pas vanaf maart is er weer plek beschikbaar. Alleen in december dit jaar staat nog één week op groen. Goed vooruit plannen dus, maar dan heb je wél iets bijzonders om naar uit te kijken.

Wel goed om te weten dat je niet moet rekenen op het interieur van Otis en Jean. Dat is namelijk wel onder handen genomen door de setdressers van de serie. Het originele interieur is dus een tikkie anders, maar daarom niet minder sfeervol. Wanneer gaan we?

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN | Beeld: Brunopress