Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Huh?! Man zet echtgenote op eBay!

Huh?! Man zet echtgenote op eBay!

Huh?! Man zet echtgenote op eBay!

De website eBay is in het leven geroepen om nog een zakcentje te verdienen aan oude spullen die thuis staan te verstoffen. Denk aan oud meubilair of die fiets die je niet meer gebruikt. Maar een lolbroek uit Engeland plaatste zijn vrouw op de site, omdat hij haar niet zorgzaam genoeg vond!

‘Ze was aan het zeuren’
De 33-jarige Simon O’Kane uit Yorkshire had een griepje onder de leden. Toen hij na een lange werkdag thuiskwam, vertelde hij dit aan zijn vrouw Leandra. Hij hoopte op medeleven en vertroetelingen van zijn echtgenote, maar dit viel flink tegen. Tegen Metro zei hij: ‘Ze had het er al snel over dat ik de kaars vanaf twee kanten had aangestoken. Kort gezegd was ze gewoon aan het zeuren.’

Used Wife
Zijn reactie op het geklaag van zijn ‘wifey’? In plaats van Leandra te confronteren met haar gedrag, plaatste Simon zijn vrouw op eBay! En dit deed hij werkelijk op een briljante en hilarische manier. Als beschrijving schreef hij ‘Used Wife’, en voor het bedrag van ruim 65.000 Britse pond zette hij zijn vrouw Leandra online.

ad_218957538-e1473759634620

‘Lichaam in goede conditie’
De beschrijving die volgde is misschien nog wel lachwekkender. Simon moet er in elk geval flink wat tijd in hebben gestoken, want de advertentie was een giller. Zo schreef hij: ‘Pluspunten: lichaam in goede conditie en ze beschikt over wat keukenvaardigheden. Minpunten: ze maakt soms veel geluid dat niet te stoppen valt, tenzij je blinkend metaal voor haar koopt.’ Simon staat ook open voor ruilacties: ‘Een jonger model bijvoorbeeld’.

description-e1473760554909

Lelijke foto
Zijn vrouw was echter totaal niet gediend van het grapje van Simon. Op haar werk ontdekte ze de advertentie op eBay. Leandra: ‘Iedereen lachte zich de ballen uit de broek. Ik kookte vanbinnen en wilde hem vermoorden. Hij had me niet alleen te koop gezet, hij had ook nog eens een lelijke foto gebruikt.’ De advertentie is inmiddels door eBay offline gehaald. Wij kunnen er stiekem wel om lachen. Jij?

Bron: Linda, Metro.

Lees ook: