Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aha vandaar! Dit is waarom Hope afwezig was in ‘Virgin River’ seizoen 3

Aha vandaar! Dit is waarom Hope afwezig was in ‘Virgin River’ seizoen 3

Aha vandaar! Dit is waarom Hope afwezig was in ‘Virgin River’ seizoen 3

Gisteren hadden we het al even over de verschillen tussen de serie ‘Virgin River’ en de originele boekenreeks. Een aantal kleine dingetjes waren veranderd in de serie. En trouwe fans van de Netflix-serie zullen het in seizoen drie hoe dan ook hebben opgemerkt: Hope is bijna niet aanwezig tijdens de afleveringen. Maar waarom was dat eigenlijk zo?

Let op: dit artikel bevat spoilers over Virgin River seizoen drie.

Hope ‘Virgin River’

De iets overenthousiaste burgemeester Hope: in de eerste aflevering werd ze al gemist. Misschien alleen de eerste afleveringen dachten we, maar nope, uiteindelijk was ze bijna niet te zien of te horen gedurende seizoen drie. Hope was namelijk afgereisd naar South-Carolina om voor haar zieke tante te zorgen. Door middel van FaceTime hield ze gelukkig nog wel contact met haar vrienden en natuurlijk Doc. Maar showrunner Sue Tenney liet weten dat deze keuze om Hope minder screentime te geven helaas noodzakelijk was.

Beperkingen

Je raadt het misschien al, maar Hope’s afwezigheid valt te wijten aan het coronavirus. Dat vertelde Sue Tenney afgelopen weekend aan TVLine. “Annette O’Toole (Hope) was door de reisbeperkingen niet in staat om de opnames bij te wonen. We moesten dus improviseren”, aldus showrunner Tenney. “Ik ben heel blij met wat we bedacht hebben, het belangrijkste is dat Hope nog altijd een rol speelt in de serie”, vervolgt ze. Ongelukkig met het resultaat is ze in ieder geval dus niet, maar toch jammer dat burgemeester Hope er dit seizoen wat minder bij kon zijn.

Nieuw seizoen

Laten we dan maar hope-n (snap je ‘m), dat Hope er in het vierde seizoen wél gewoon weer bij kan zijn. Een tijdje terug werden fans van de serie namelijk ontzettend blij gemaakt met het nieuws dat er een nieuw seizoen in de maak is. Deze zomer staan de opnames gepland, die tot ongeveer november dit jaar duren. De filmopnames worden gedaan in Vancouver, Canada.

Lees ook
Wow: dít zijn de verschillen tussen de serie en de ‘Virgin River’ boeken

Verhaallijn

Wat er gaat gebeuren in het vierde seizoen van Virgin River is nog niet duidelijk. Maar er wordt al wel een klein tipje van de sluier gegeven over de verhaallijn van Lizzy en Ricky door showrunner Sue Tenney. “Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen”, aldus Sue al eerder tegen TVLine. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress