Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hollen: bij Lidl scoor je nu dé populaire opblaasbare flamingo

Hollen: bij Lidl scoor je nu dé populaire opblaasbare flamingo

Hollen: bij Lidl scoor je nu dé populaire opblaasbare flamingo

Eerder schreven we al over de budgetproof jacuzzi van Aldi en het lounge-eiland van Lidl, waar een ware stormloop op kwam. Die laatste Duitse discounter blijft ons verrassen, want nu scoor je er dé zomermusthave van het jaar: de populaire opblaasbare flamingo. Rennen!

Lees ook: Willen we heen: er bestaat nu een Netflixhotel

Flamingofloat
Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen op Instagram. Tik de hashtag #flamingofloat in, en je krijgt een ruime 34 duizend (!!!) treffers. Allemaal kiekjes van meiden die dobberen op de knalroze flamingo. Waar je het opblaasgevaarte in Nederland kon bemachtigen was nog onbekend, en daar heeft budgetsupermarkt Lidl zéér handig op ingespeeld.

Levensgroot
De knalroze flamingo is een stuk groter dan je zou verwachten: het beessie is 1,65 meter hoog en weegt zo’n 2,9 kilo. Naast de flamingo is er ook een witte opblaasbare zwaan te koop, die bijna twee meter groot is. Voor nog geen twee tientjes bestel je ze bij Lidl.

Mocht je de hype gemist hebben: check hieronder waar we het over hebben. Wedden dat je punten scoort bij de kids/je vriendinnen/de andere strandbezoekers als je hiermee aan komt zetten?

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!