Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hoera! Ben & Jerry’s gaat vegan!

Hoera! Ben & Jerry’s gaat vegan!

Thuis & wonen
Hoera! Ben & Jerry’s gaat vegan!

Soms wil je niets liever dan op de bank onder een dekentje kruipen met een flinke bak Ben & Jerry’s en Netflix. Maar, mocht je net als redactrice Anne-Flore meedoen aan de Vegan Challenge, dan kan dat feestje niet doorgaan. Tot nu dan, want het ijsmerk heeft zojuist vier veganistische smaken op de markt gebracht!

Smaken
De Ben & Jerry Non-dairy ijssmaken zijn gemaakt met amandelmelk in plaats van koemelk. En dit zijn de smaken: Chuny Monkey: bananenijs met walnoten en stukjes fudge. Chocolate Fudge Brownie: chocolade ijs met stukjes brownie. Coffee Caramel Fudge: koffieijs met fudgestukjes en een caramelswirl én P.B & Cookies. Vanille-ijs met chocolade sandwichkoekjes en crunchy pindakaasswirls.

vegan-certified-photo-2

Waarom vegan?
Ben & Jerry’s besloot veganistisch ijs op de markt te brengen, omdat de vraag ontzettend groot was. Sommige fans van het ijsmerk zijn veganistisch en anderen gaven aan allergisch te zijn voor zuivel. Ben & Jerry’s besloot amandelmelk te gebruiken omdat dit zo creamy is dat ’t de perfecte basis was voor deze vegan ijssmaken.

Vreugdedansje
Wij kunnen niet wachten om deze ijssmaken te gaan proeven. Want met deze verrassende smaken laat ons favoriete ijsmerk zien dat veganistisch eten helemaal niet saai hoeft te zijn. En ja, onze webredactrice Anne-Flore heeft zojuist even een vreugdedansje gedaan omdat ijs ineens weer in haar vocabulaire kan voorkomen. Yeah!

Bron: Ben & Jerry’s.

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee