Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De interieurhemel is officieel hier: eerste Nederlandse H&M Home-winkel nú geopend

De interieurhemel is officieel hier: eerste Nederlandse H&M Home-winkel nú geopend

De interieurhemel is officieel hier: eerste Nederlandse H&M Home-winkel nú geopend

Vaasjes, kandelaars, kussenhoezen… We kunnen al een tijd leuke exemplaren scoren op de website van H&M en op de (kleine) interieurafdelingen in hun grotere filialen. Tegenwoordig verkoopt de Zweedse keten echter ook geweldige meubels en lampen, dingen die we – net als het overgrote deel van het inmiddels enorme home-assortiment – níet in de fysieke winkels kunnen bewonderen. Hoog tijd voor een H&M store zónder fashion, mét alles voor je huis.

Inslaan maar!

Donderdag vind je in de Amsterdamse Kalverstraat een nieuwe shopping parel: de allereerste H&M Home-winkel van Nederland. En die is behoorlijk welkom, omdat we ons huis – nu we er meer tijd dan ooit doorbrengen – zo gezellig, mooi en vrolijk mogelijk willen maken.

Aanvulling op online aanbod

“Met onze H&M Home Concept Stores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons digitale aanbod. We zijn enorm blij om dit concept nu uit te breiden naar Nederland en we hebben er veel zin in om onze klanten te verwelkomen in onze winkel in Amsterdam. We hopen dé plek te worden waar klanten naartoe gaan als ze op zoek zijn naar modern design en home decoratie”, vertelde Peter Klagsmark, de general manager van H&M eerder dit jaar bij de aankondiging van de winkel.

Breder assortiment

Wat je meer vindt in de nieuwe winkel dan in de home-hoeken in de bestaande modewinkels? Veel. Niet alleen kleine accessoires, maar ook grotere objecten, zoals tafels, stoelen, kasten, lampen en vloerkleden. Daarnaast zijn de extra’s die de gelikte campagnefoto’s van de keten altijd ‘af’ maken, óók verkrijgbaar, waaronder verse én droogbloemen. Feest, dus. En dat op maar liefst 586 vierkante meter!

Lees ook
Ben jij een dwangmatige shopper? Dan kan winkelen met vriendinnen je helpen

Go big or go (H&M) home

Op dit moment zijn er al H&M Home Concept Stores in London, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen en Oslo. Naast Amsterdam, zullen ook Zurich en Brussel hun eigen H&M Home-winkels krijgen.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Instagram