Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers vol vragen na het zien van déze mogelijk hint in ‘Wie is de Mol?’

Kijkers vol vragen na het zien van déze mogelijk hint in ‘Wie is de Mol?’

Thuis & wonen
Kijkers vol vragen na het zien van déze mogelijk hint in ‘Wie is de Mol?’

Gisteravond waren er weer heel veel toffe opdrachten te zien in Wie is de Mol?. Waar meeste kijkers waarschijnlijk vol spanning zaten te kijken naar de derde opdracht – waarin black light ballerina’s te zien waren -probeerden de echte molloten weer te zoeken naar hints die leiden naar de Mol. En het is ze weer gelukt, want een ‘simpel’ object uit de tweede aflevering is misschien niet zo normaal als je zou denken. 

Nieuwe hint Wie is de Mol?

In de spannende tweede opdracht moesten de kandidaten in een verlaten klooster opzoek naar geld. Maar ‘Wie is de Mol?’ is geen ‘Wie is de Mol?’ als er geen addertje onder het gras zit. De kandidaten moesten namelijk het geld zoeken in muziekdoosjes waar een heuse black light ballerina de wacht hield met een lasergun. Waar menig kijker thuis zich focuste op de creepy ballerina’s en de nogal hilarische acties van de deelnemers, zagen de molloten een potentiële hint in de muziekdoosjes. Want welk muziekje werd daar eigenlijk afgespeeld?’

Vergezochte hint?

Inmiddels weten we dat ‘niets is wat het lijkt’ dus ondanks dat deze hint misschien een beetje vergezocht lijkt te zijn, kunnen we niet uitsluiten dat er misschien wel een verwijzing naar de Mol in het klassieke muziekje zit. De vraag ‘welk deuntje spelen die muziekdoosjes?’ komt dan ook vaak genoeg voorbij op Twitter. Hoogstwaarschijnlijk zijn er genoeg exemplaren aan muziekdoosjes waar dit deuntje in te vinden is, maar bij Wie is de Mol? weet je nooit of de makers van het programma een kleine aanpassing hebben gedaan.

Klassieke deuntjes

Het liedje wat te horen is in het muziekdoosje is Eine kleine Nachtmusik van Mozart. Even wordt er gespeculeerd dat het zomaar een hint kan zijn naar Lakshmi, aangezien zij muziek maakt. Maar verder dan deze voorzichtige uitkomst, komen de molloten nog niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee