Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wij beginnen alvast met duimen: cast ‘Mocro Maffia’ hint op derde seizoen

Wij beginnen alvast met duimen: cast ‘Mocro Maffia’ hint op derde seizoen

Thuis & wonen
Wij beginnen alvast met duimen: cast ‘Mocro Maffia’ hint op derde seizoen

In tijden van de coronacrisis en daarmee het vele binnen zijn hadden de makers van ‘Mocro Maffia’ een zeer welkom cadeautje voor ons in petto: de eerste aflevering van het tweede seizoen kwam twee weken eerder op Videoland te staan. Vanaf dat moment konden we er iedere dag eentje streamen, tot en met vandaag. Maar voorgoed afscheid nemen van de serie hoeft waarschijnlijk niet, want het lijkt erop dat de cast hun fans alweer warm laat lopen voor een nieuwe reeks.

Als Videoland-abonnees ergens geen genoeg van kunnen krijgen, dan is het Mocro Maffia wel. En dat lijkt gelukkig ook niet te hoeven.

Derde seizoen ‘Mocro Maffia’?

Als het aan aan Robert de Hoog – beter bekend als Tatta in de hitserie – ligt, komt er namelijk een derde reeks van Mocro Maffia aan. “Wie heeft er zin in nog een seizoen?”, schrijft hij op Instagram bij een collage van zijn rol. Zijn collega Walid Benmbarek lijkt daarmee in te stemmen. “Nog een seizoen?”, aldus de acteur op zijn account. “This season was a hell of a ride!”

Losse eindjes

Fans kunnen zich haast niet voorstellen dat er géén derde seizoen van Mocro Maffia komt. “Nog zoveel losse eindjes, moet wel”, reageert een kijker. Een andere fan ziet het in elk geval wel zitten. “Jaaa, nog een seizoen!”

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wie heeft er zin in nog een seizoen?

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_) op

Amsterdamse onderwereld

Mocro Maffia gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen de kortste keren hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver, en is ontwikkeld door acteurs Thijs Römer en Achmed Akkabi.

Lees ook
Huilen: déze 13 Netflix-series stoppen dit jaar nog

Seizoen twee ‘Mocro Maffia’

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: waar is Romano? De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden. Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.

Bekijk hieronder de trailer én de openingsscène van het tweede seizoen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee