Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch! Deze Youtuber vroeg 1000 vrouwen op Tinder om seks

Hilarisch! Deze Youtuber vroeg 1000 vrouwen op Tinder om seks

Hilarisch! Deze Youtuber vroeg 1000 vrouwen op Tinder om seks

Wanneer de temperaturen buiten dalen, gaan sommige vrijgezelle mannen en vrouwen op zoek naar iemand die hen een beetje kan verwarmen. Zo ook Youtuber Brian, die zijn liefdesgeluk ging zoeken op de online datingapp Tinder. Mannen grijpen al snel naar foute openingszinnen of proberen indruk te maken met hun fancy auto’s , maar Brian gebruikte een hele simpele vraag om in contact te komen met de vrouwen.

‘Hey, wil je seks met mij’ vroeg de Youtuber aan 1000 vrouwen waarmee hij matchte op Tinder. De jongen gaf toe dat het een tijdje geduurd heeft voordat hij aan zo’n groot aantal kwam, maar na overmatig swipen heeft hij dan toch zijn nodige matches binnengehaald. Brian deed eerder al een gelijkaardig onderzoek waarbij 100 vrouwen op straat aansprak en hen vroeg of ze met hem naar bed wilden. Toen kreeg hij van bijna iedereen een volmondige ‘nee‘ te horen, maar blijkbaar zijn vrouwen minder preuts als het ze online gevraagd wordt.

Waarom niet

Zijn nieuwste sociale experiment komt met enkele verrassende resultaten want deze keer kreeg de man wel een aantal positieve antwoorden. Zo zijn er enkele vrouwen die meteen toehappen terwijl anderen wel geïnteresseerd zouden zijn als hij hen eerst mee uit eten neemt. Jammer genoeg zijn de resultaten niet echt betrouwbaar, want slechts 189 vrouwen van de 1000 reageerden op zijn vraag. Vijfenzestig hebben hem zelfs onmiddellijk verwijderd van Tinder. Hieronder zie je de echte resultaten:

1000 Matches
65 Unmatches
189 Responses
25 Yes
95 No
69 Other*

De categorie ‘Other’ bevat antwoorden die niet duidelijk waren of vrouwen die bijvoorbeeld reageerden met ‘Bij hoeveel vrouwen heeft deze openingszin al gewerkt?’ of een simpele ‘lol’.

Lees ook: