Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch! Deze single lady maakt elk jaar de grappigste kerstkaarten

Hilarisch! Deze single lady maakt elk jaar de grappigste kerstkaarten

Hilarisch! Deze single lady maakt elk jaar de grappigste kerstkaarten

Hoewel single zijn tijdens de feestdagen veel voordelen met zich meebrengt – denk: minder cadeautjes om te kopen – zijn er natuurlijk wel steeds die irritante vragen van je familie. Waarom ben je nog altijd alleen? Wanneer breng je nog eens een nieuwe vriend mee naar huis? In plaats van steeds te antwoorden dat je geen tijd hebt voor een nieuwe partner in je leven of gewoonweg geen zin hebt om op zoek te gaan, kan je beter een voorbeeld nemen aan Bridget.

We hebben eigenlijk geen idee wie Bridget juist is, maar we weten wel dat ze vrijgezel is en dat ze elk jaar de meest hilarische kerstkaarten ontwerpt. Haar zussen en broer zijn allemaal getrouwd en Bridget kreeg elk jaar opnieuw de vraag wanneer zij nu eindelijk het ‘ja-woord’ aan iemand zou geven. Zes jaar geleden verwijderden haar ouders haar zelfs uit hun gezamenlijke kerstkaart omdat ze het een beetje zielig vonden dat een twintigjarige nog steeds thuis woont.

Om haar familie het zwijgen op te leggen, startte Bridget zes jaar geleden met het versturen van haar eigen kerstkaarten waarin ze spot met de liefde en single zijn. Met haar wijnglazen en sarcasme doet ze ons alvast denken aan haar naamgenoot, Bridget Jones.

Kerstkaart 2016

Kerstkaart 2015

Kerstkaart 2014

Kerstkaart 2013

Kerstkaart 2012

Kerstkaart 2011

Kerstkaart 2010

Lees ook:

Beelden: © MACBUBS/REDDIT