Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch! Jennifer Lawrence krijgt koekje van eigen deeg

Hilarisch! Jennifer Lawrence krijgt koekje van eigen deeg

Hilarisch! Jennifer Lawrence krijgt koekje van eigen deeg

Jennifer Lawrence staat erom bekend grappen uit halen met haar collega’s tijdens het filmen. Zo zou ze tijdens ‘The Hunger Games’ vaak knoflook gegeten hebben voor ze een van haar tegenspelers moest zoenen of verstuurde ze eerder al enkele gênante sms’jes vanuit de telefoon van haar vriendje naar de rest van de cast. Haar nieuwste collega Chris Pratt – met wie ze samenspeelt in de film Passenger – vond dat het tijd was om de blondine een koekje van eigen deeg te geven.

Het duo reist momenteel de wereld rond om hun nieuwste film te promoten en brengt dus veel tijd met elkaar door. Chris Pratt laat zijn sociale media-volgers meegenieten van de plaatsen die ze bezoeken en deelt vaak foto’s van zijn tegenspeelster Jennifer Lawrence om de fans te laten weten hoe veel hij om haar geeft. Het enige wat opvalt, is namelijk dat de actrice niet echt te zien is op de foto’s. In plaats daarvan krijgen we een glimp van de helft van haar gezicht, de achterkant van haar hoofd of haar linkerhand.

De acteur knipt de actrice dus steeds uit zijn foto’s, en hoewel het een enorm subtiele grap is, is het voor de fans wel hilarisch om te zien. En aangezien Jennifer Lawrence niet eens een Instagram heeft, is het des te grappiger omdat ze waarschijnlijk niet eens weet dat hij haar aan het foppen is. Dat zorgt waarschijnlijk voor verschrikkelijk veel inside jokes op de werkvloer. Wij zetten de grappigste exemplaren hieronder even voor jullie op een rijtje.

Jeukend achterwerk

De actrice vertelde enkele dagen geleden in ‘The Graham Norton Show’ dat ze bijna een cameraman vermoord had tijdens het filmen van ‘The Hunger Games‘. De opnames werden gemaakt op Hawaï, waar er heilige rotsen zijn die perfect zijn om je kont aan te krabben“Ik was aan het krabben en een enorme kei kwam los. Die rolde van de berg af en belandde bijna boven op onze geluidsman”, zei de actrice. “De Hawaïanen dachten: het is de vloek! Ik zat in een hoekje en dacht: haha, ik ben jullie vloek. Ik heb hem los gewrikt met mijn kont!”

“Eindelijk de selfie met Jen waar jullie om gevraagd hebben”

Finally got that selfie with Jen y’all wanted. #passengersmovie

Een foto die is geplaatst door chris pratt (@prattprattpratt) op

“Gewoon aan het chillen met mijn bestie Jen”

Just hanging with my bestie Jen. #passengersmovie

Een foto die is geplaatst door chris pratt (@prattprattpratt) op

“Hier poseren Jen en ik met @elrubiuswtf”

Here Jen and I pose with @elrubiuswtf

Een foto die is geplaatst door chris pratt (@prattprattpratt) op

“En opnieuw een dagje achter de rug met mijn bestie Jen”

Another day down with me and my best buddy Jen. #London #passengersmovie

Een foto die is geplaatst door chris pratt (@prattprattpratt) op

“Het zijn momenten zoals deze die ik graag wil delen met mijn fans”

“Zoals beloofd: mijn beste vriend Jennifer Lawrence”

As promised. My best buddy #jenniferlawrence Sorry for messing with you guys before.

Een foto die is geplaatst door chris pratt (@prattprattpratt) op

Lees ook: