Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch! Hasbro creëert een hulplijn voor Monopolyruzies tijdens de feestdagen

Hilarisch! Hasbro creëert een hulplijn voor Monopolyruzies tijdens de feestdagen

Hilarisch! Hasbro creëert een hulplijn voor Monopolyruzies tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat betekent naast lekker – en veel – eten dat we ook met de familie gezelschapsspelletjes gaan spelen. En hoewel we het super leuk vinden om een hele dag samen te zijn, ontstaan er altijd momenten waarin er iemand geïrriteerd geraakt of zelfs boos wordt. Zeker als je het spelletje Monopoly bovenhaalt…

Het klinkt allemaal heel gezellig, maar een potje Monopoly spelen eindigt bijna altijd in tranen, zeker als iedereen al een glaasje op heeft. Zo zouden we het meest ruzie maken om dieven die uit de bank stelen, mensen die eigendom kopen waar iemand anders zijn zinnen op had gezet, verzonnen regels en spelers die te hard opscheppen als ze aan de winnende hand zijn. Maar speelgoedfabrikant Hasbro komt deze feestdagen met een hilarische oplossing, want tussen 24 en 26 december kan je naar een gespecialiseerde hulplijn bellen als het allemaal een beetje te veel wordt.

Vals spelen

De hulplijn is speciaal in het leven geroepen om familieruzies te voorkomen. Wanneer je voelt dat het spelletje de verkeerde kant begint op te gaan – en je vader ervan overtuigd is dat ‘ie ááltijd gelijk heeft – kan je naar een speciaal nummer bellen en zal iemand je de spelregels uitleggen. De officiële spelregels, niet degene die jij gebruikt om te kunnen winnen natuurlijk. Volgens Hasbro is deze hilarische actie broodnodig, aangezien ongeveer de helft van alle spelletjes Monopoly uitmondt in een fikse ruzie. Bovendien zou ook één op de zeven spelers vals spelen.

Om de hulplijn te bereiken zal je jammer genoeg wel naar het Verenigd Koninkrijk moeten bellen, maar in tijden van nood, is een internationaal telefoontje nooit te duur.

Lees ook: