Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch! De dierenimitaties van deze ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’-acteur zijn té schattig!

Hilarisch! De dierenimitaties van deze ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’-acteur zijn té schattig!

Hilarisch! De dierenimitaties van deze ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’-acteur zijn té schattig!

Acteur Eddie Redmayne was gisteren te gast bij Ellen DeGeneres om zijn nieuwste film Fantastic Beasts and Where to Find Them te promoten. En Ellen zou Ellen niet zijn als ze de acteur niet zou uitdagen voor een klein spelletje. En dat nam de acteur héél serieus…

Ellen DeGeneres staat erom bekend haar gasten de leukste uitdagingen voor te schotelen en ook acteur Eddie Redmayne kwam er niet onderuit. Naar aanleiding van zijn nieuwste film Fantastic Beasts and Where to Find Them vond de presentatrice het een goed idee een dierenversie van het in de VS bekende spelletje ‘Heads Up’ te spelen. Eddie moest verschillende dieren uitbeelden, of het geluid dat ze maken nabootsen, en Ellen moest raden welk dier het was. Eddie nam het spel héél serieus en deed erg zijn best. Hij kroop over de grond nam de gekste posities aan en maakte ietwat vreemde geluiden. Ellen was zichtbaar onder de indruk en het leverde het hele publiek tickets op voor de film. En wij hebben eens goed kunnen lachen. Thanks, Ellen!

Lees ook: