Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > HILARISCH: deze animatiefilm is niet geschikt voor kinderen

HILARISCH: deze animatiefilm is niet geschikt voor kinderen

HILARISCH: deze animatiefilm is niet geschikt voor kinderen

Kinderen zijn vaak dol op animatiefilms. Toch kun je beter twee keer nadenken voor je ze meeneemt naar Sausage Party. Hilarisch voor volwassenen, maar je mini-me’s krijgen er gegarandeerd nachtmerries van.

Sausage Party is een creatie van Sony Pictures en komt uit op 21 oktober. De film vertelt het verhaal van Frank (een hotdogworstje), Brenda (een hotdogbroodje), Teresa Taco en Sammy Bagel Jr. Hun namen klinken al ontzettend schattig en ook de personages zien er – letterlijk en figuurlijk – uit om op te eten.

Samen kunnen ze niet wachten om met een consument mee naar huis te gaan, maar dan leren ze de harde waarheid en ziet de toekomst er plots niet meer zo rooskleurig uit. Worstje Frank waarschuwt zijn soortgenoten en probeert zelf aan zijn lot (dinner time!) te ontsnappen.

De film lijkt op het eerste gezicht perfect voor kinderen, maar na het zien van de trailer begrijp je meteen waarom dit niet het geval is. Niet alleen de beelden, maar ook het taalgebruik is soms redelijk expliciet. Dan maar een babysit inhuren voor je kinderen en samen met manlief naar de film.

Ook deze films staan nog op ons lijstje:

Copyright: Sandie Stroobants