Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hihi: met deze 3 sneaky tips krijg je een gratis upgrade van je hotelkamer

Hihi: met deze 3 sneaky tips krijg je een gratis upgrade van je hotelkamer

Thuis & wonen
Hihi: met deze 3 sneaky tips krijg je een gratis upgrade van je hotelkamer

Ga je op vakantie met een beperkt budget? Dammit, want die suites zien er zo ongelooflijk mooi uit. Nu zijn er een paar stiekeme tips die jouw misschien toch een upgrade kunnen geven. Wie niet waagt, niet wint natuurlijk! 

Net geboekt? 

Alles is geregeld? Stuur het hotel dan een enthousiaste mail met dat je érg uitkijkt naar je vakantie én dat je iets speciaals te vieren hebt. Let op, het verhaaltje van een verjaardag en huwelijksaanzoek hebben ze nu wel gehoord. Wees origineel en persoonlijk, dat werkt!

Inchecken 

Check altijd alleen in, zonder je partner. Zo kan je nog een keertje terugkomen op de ‘stiekeme’ mail die je hebt verstuurd om je partner te verrassen met een origineel feestje.

Vaste klant? 

Ben je een vaste klant? Laat dat dan zeker merken. Voor vaste klanten doen hotels veel gemakkelijker een extraatje.

Smiiiiile 

Wees vriendelijk! Klagende gasten zijn dagelijkse koek voor het personeel. Wees dus extra vriendelijk en je zal opgemerkt worden. Ben je ontevreden? Dan mag je dat zeker melden, de kans dat het hotel je een gunst wil doen is dan des te groter, maar doe het altijd met een zonnige lach.

Het is een spelletje, maar vaak werkt het écht. Het leven is aan de durvers, dus wie weet lig jij straks in een suite met zicht op zee, toch? Even je poker face oefenen en een engelen glimlach, dan kunnen ze je vast niet weerstaan!

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee