Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hier koop én verkoop je designerkleding voor mooie prijzen

Hier koop én verkoop je designerkleding voor mooie prijzen

Thuis & wonen
Hier koop én verkoop je designerkleding voor mooie prijzen

Pak je agenda en noteer met koeienletters: De Kloffie Markt! De wat? De Kloffie Markt, dé tweedehandsmarkt waar je designerkleding en -accessoires kunt kopen en verkopen voor een mooie prijs.

Lees ook: Pinspiration: vintage vondsten voor een hip interieur!

Vintage treasures
De Kloffie Markt is de eerste tweedehands kledingmarkt waar kleding naar waarde wordt verkocht. Denk hierbij aan tweedehands designerkleding, vintage treasures en collectors items.

Kopen en verkopen
Hoe het werkt? Je zou het shopfestijn kunnen zien als de vlooienmarkt in de IJ-Hallen in Amsterdam met een upgrade. Het vindt plaats in de Hallen te Amsterdam en is een tweedehandsparadijs voor modeliefhebbers. Je kunt er kwalitatief goede stuks op de kop tikken, maar ook zelf je kleding verkopen.

Kwaliteit
Wanneer je zelf kleding wilt verkopen, huur je een tafel of kledingrek. Hier krijg je 50 hangers bij, waarop je jouw stuks kunt uitstallen. De prijzen liggen iets hoger dan je misschien gewend bent: variërend van 20 tot 200 euro. Maar hiervoor krijg je dus wel kwaliteit en waar voor je geld.

Vorig jaar vond de eerste editie van De Kloffie Markt plaats, en nu is het initiatief terug. Het vindt vanaf nu elke maand plaats, vanaf 17 april 2017.

Waar: De Hallen Amsterdam, Hannie Dankbaarpassage Amsterdam

Kids editie: 17 mei 2017

Meer info: info@dekloffiemarkt.nl

 

Shoppen is altijd een goed idee