Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

Thuis & wonen
Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

In ‘Heel Holland Bakt’ komen elke week de mooiste creaties voorbij: van hartige kaasbloemen tot (in elkaar gezakte) chocolade bombes. Maar door de muizenhapjes die Janny en Robèrt nemen, raken de baksels niet op. Wat gebeurt er dan met de overgebleven lekkernijen?

Een trouwe fan van het programma vroeg zich dit al een lange tijd, af. Een ook wij zijn nieuwsgierig geworden. Janny en Robèrt houden het namelijk bij een klein stukje en ook presentator André van Duin stort zich niet op al het lekkers.

Dringend

Voor alle trouwe kijkers van het bakprogramma is er nu een verlossend antwoord. De makers van Heel Holland bakt zijn namelijk terug gekomen op de dringende vraag op hun twitteraccount:

Ook de rest van de crew mee mag smikkelen en de bakkers mogen elkaar beoordelen op hun kunsten. Als alle zoetigheid dan nog niet op is, wordt het ingepakt en mee naar huis genomen.

Over de top

In de aflevering van twee weken geleden kregen de overgebleven bakkers de opdracht om een ‘over-the-top-taart’ in elkaar te flansen. Na drie uur zwoegen was het tijd voor het jurycommentaar. Daar kregen de kandidaten van Janny en Robèrt te horen dat hun taarten iets té over de top waren, iets waar de kijkers thuis over vielen.

Lees ook
Jippiejajee: Heel Holland Bakt komt met een kids-versie

Finale

Esther, Anouk en Jeanette lieten vorige week Pauline achter in de halve finale. Haar reactie op het afscheid werd als erg sportief gezien door de kijkers thuis. Vanavond komen we er eindelijk achter wie zich de winnares van Heel Holland bakt 2019/2020 mag noemen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Omroep MAX

Shoppen is altijd een goed idee