Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Heel Holland Bakt’ all stars: ‘Beste bakkers van afgelopen jaren terug in speciale jubileumserie’

‘Heel Holland Bakt’ all stars: ‘Beste bakkers van afgelopen jaren terug in speciale jubileumserie’

‘Heel Holland Bakt’ all stars: ‘Beste bakkers van afgelopen jaren terug in speciale jubileumserie’

Onlangs won Elizabeth tijdens een mierzoete finale het achtste seizoen van ‘Heel Holland Bakt’. Balen dat je nu weer bijna een jaar moet wachten op een vervolg? Dan hebben we goed nieuws. Presentator André van Duin (74) biecht aan Betty Asfalt TroostTV namelijk op met wel drie (!) nieuwe edities bezig te zijn, waaronder één wel heel bijzondere versie.

André zit gebakken

Van maart tot december staat André’s agenda bomvol met opnames van maar liefst drie verschillende edities van de kijkcijferhit. “Het is heel uitgebreid: Heel Holland Bakt Kids was vorig jaar een succes op Zapp en dat komt terug. Dan gaan ze de gewone Heel Holland Bakt doen, plus het napraatprogramma”, vertelt hij.

Beste bakkers terug van weggeweest

“En dan komt er een speciale serie”, maakt hij de liefhebbers vast lekker. “Heel Holland Bakt bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen langs voor ook weer een hele serie.” Hóe leuk is dat?!

Lees ook
Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

Strijd der bak-titanen?

We zien het al helemaal voor ons: de grootste baksterren uit het programma ooit weer terug in de tent, een soort strijd der bak-titanen. Misschien draven we door, want hoe dit programma precies ingevuld wordt, is nog niet bekend. Misschien wordt het in plaats van de standaard bakshow in een speciaal jasje wel gewoon een praatprogramma, kan natuurlijk ook. Al hopen we wel echt op een soort best of the best-concept en hoop doet leven, niet waar?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

Bron: Superguide | Beeld: Omroep MAX