Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hete bliksem met falafel

Hete bliksem met falafel

Thuis & wonen
Hete bliksem met falafel

De appel zorgt voor een frisse smaak in deze snelle en makkelijke maaltijd. Je kunt de falafel ook vervangen met blokjes spek of gehaktballetjes.

Hete bliksem met falafel

Recept voor 2 personen
Tijd: 25 min.

Dit heb je nodig:

  • 4-5 aardappels (450 gr aardappels)
  • 2 appels
  • 1 kleine ui
  • scheut melk of kookvocht
  • snufje zout en peper
  • falafelballetjes (zelfgemaakt of kant-en-klaar)

Zo maak je het:

Schil de aardappelen en snijd grote aardappels in stukken. Schil ook de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in stukken. Snijd ook de ui in ringen. Kook de aardappels met de appels en de ui ongeveer 15-20 minuten. Ondertussen maak je de falafel warm. Als de aardappels gekookt zijn, stamp je ze fijn met een scheutje melk of kookvocht en een snufje zout en peper. Het is ook lekker om nog een blokje boter toe te voegen. Serveer de hete bliksem met de falafelballetjes.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee