Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het wijncondoom is de nieuwe trend die je niet wilt missen

Het wijncondoom is de nieuwe trend die je niet wilt missen

Het wijncondoom is de nieuwe trend die je niet wilt missen

Wijnflessen die een kurk hebben zijn soms lastig om geopend te bewaren. Of de kurk past er niet meer goed op of de kurk is tijdens een gezellige avond kwijtgeraakt. Nu is er een goede oplossing bedacht voor dit probleem. Het wijncondoom is de nieuwe bescherming voor je geopende wijnflessen.

Wijncondoom

Het wijncondoom is geen condoom dat naar je favoriete wijn smaakt. Het lijkt trouwens wel sprekend op een condoom. Het wijncondoom is hetzelfde verpakt als een echt condoom en is bedoelt om lekken te voorkomen. Dit condoom is bedoelt voor wijnflessen. Op deze manier kun je een geopende fles bewaren. Je zult nooit meer last hebben van een lekkende fles of een kurk die niet meer past. De makers eloven een perfecte pasvorm en een waterdichte afsluiting, dankzij de speciale ‘shrink-to-fit’ technologie. In tegenstelling tot een echt condoom kun je het wijncondoom vaker gebruiken.

Voor- en nadelen

Een geopende wijnfles is natuurlijk zonde om zomaar weg te gooien. Meestal past de kurk niet meer op de fles of is kwijtgeraakt. Het wijncondoom is voor deze omstandigheden perfect. Het condoom past perfect om elke fles, behalve bij mousserende wijn is het minder geschikt. De dubbeldruk gaat er na een tijdje zorgen dat het condoom opblaast. Ook zorgt het condoom niet voor een langer houdbaarheid. Het condoom sluit de fles weliswaar lekdicht af, maar kan niet voorkomen dat wijn onder invloed van zuurstof nu eenmaal minder lang leeft.

lees ook
Is alcohol wel of niet goed tijdens de sex? Het verschil tussen man en vrouw

Positieve reacties

Het wijncondoom is te koop op Amazon. Ze zijn per zes of meer te koop. Kopers zijn enthousiast over het product. Hij past makkelijk in elke broekzak of portemonnee. Je kunt het dus altijd gemakkelijk meenemen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FavorFlav | Beeld: Mark Woods & FireBox.com