Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het toetsenbord schoonmaken

Het toetsenbord schoonmaken

Het toetsenbord schoonmaken

Werken op je laptop en ondertussen een broodje eten boven je toetsenbord. Doe jij net als ons ook alles tegelijk? Gelukkig is er een nieuwe te gekke gadget op de markt! Een stofzuigertje (ja, -tje. Lees: mini) die alle kruimels tussen je toetsen doet verdwijnen. Handig! 

Toetsenbord schoonmaken

Henry en Hetty to the rescue! De kleine en efficiënte mini-stofzuigertjes zuigen moeiteloos alles op. Van kruimels tot stukjes gum of puntslijpsel. Handig om je toetsenbord, je papieren en je bureau mee te reinigen. Het duo werkt op 3 AA batterijen. Hebben? Klik op de bestel-knop.

Nog meer tips!

Nog een paar tips voor het schoonmaken van je toetsenbord, van lezeressen:

  • Je kunt het toetsenbord schoonmaken met een wattenstaafje met daarop een vleugje ammonia.
  • Voor het schoonmaken van mijn toetsenbord haal ik altijd de toetsen eruit met een kleine schroevendraaier. Dan stop ik de toetsen in een wasnetje en gaan ze in de wasmachine bij de gewone was. Daarna doe ik ze ook nog in de droger. Het dan lege toetsenbord stofzuig ik dan gewoon verder schoon, waarna ik de toetsen terugplaats.
  • Vouw de achterkant van de plakrand van een post-it om en ga hiermee tussen uw toetsjes om deze viezigheden weg te halen. Je kunt ook een stukje dubbelzijdig plakband gebruiken.