Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Het Perfecte Plaatje’ ergeren zich kapot aan Raymond van Barneveld: ‘Doe dan niet mee’

Kijkers ‘Het Perfecte Plaatje’ ergeren zich kapot aan Raymond van Barneveld: ‘Doe dan niet mee’

Thuis & wonen
Kijkers ‘Het Perfecte Plaatje’ ergeren zich kapot aan Raymond van Barneveld: ‘Doe dan niet mee’

Dinsdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje’, waarin bekende Nederlanders hun best doen om de mooiste foto’s te schieten. Terwijl de kandidaten daar druk mee bezig zijn, gaat het op social media heel ergens anders over. Kijkers twitteren er op los tijdens de uitzending en met name Raymond van Barneveld (53) krijgt het zwaar te verduren.

Raymond van Barneveld ‘Het Perfecte Plaatje’

Op Twitter blijkt dat kijkers van Het Perfecte Plaatje zich ergeren aan twee dingen als het aankomt op de professioneel darter. Allereerst schiet zijn negativiteit in het verkeerde keelgat bij televisiekijkend Nederland. Hij krijgt zelfs de bijnaam ‘Raymond van Klageveld’ en fans van het programma vragen zich af of Barney eigenlijk wel vrijwillig meedoet.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Let op, spoilers!

Tijdens de tweede opdracht in Het Perfecte Plaatje krijgen de deelnemers de opdracht om een shoot te doen met een model met een zogenaamde ‘lichamelijke imperfectie’. Raymond krijgt volleyballer Robin toegewezen, die al sinds zijn zestiende een beenprothese heeft. Voor zijn foto haalt de darter inspiratie van Google en maakt hij uiteindelijk een foto na. Kijkers van het programma vinden dat absoluut niet door de beugel kunnen. “Dit kan gewoon niet”, benadrukt iemand.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Exit

Uiteindelijk is het Raymond die uiteindelijk zijn spullen moet pakken. De reden daarvoor is niet eens omdat hij zich heeft laten inspireren door afbeeldingen op Google, maar omdat het door hem geschoten beeld niet scherp was. Kijkers van Het Perfecte Plaatje blijven tot de laatste minuten van het programma negatief over Barney, zo blijkt uit de reacties op zijn exit. “Doeg Raymond ‘kan-alleen-maar-zuur-doen’ van Barneveld”, twittert een kijker. Ook wordt nog eens benoemd dat het er niét vanaf te zien was dat hij genoten heeft van zijn deelname, hoewel hij dat wel zegt.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Kijkers ervaren ‘Help Mijn Man Is Klusser’-déjà vu in ‘Kopen Zonder Kijken’: ‘Hoe ondankbaar kun je zijn?!’

Oók positieve woorden

Gelukkig zijn er ook kijkers die wél te spreken zijn over Barney en het jammer vinden dat hij moet vertrekken. Ook zijn humor kan wel gewaardeerd worden. “Ik ga wel stuk om Raymond, lol”, aldus een fan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee