Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het kan dus nóg erger: RTL komt met nieuw programma à la ‘Temptation Island’

Het kan dus nóg erger: RTL komt met nieuw programma à la ‘Temptation Island’

Thuis & wonen
Het kan dus nóg erger: RTL komt met nieuw programma à la ‘Temptation Island’

RTL komt met een variant op het succesprogramma ‘Temptation Island’. Slim, want stiekem kan half Nederland niet wachten tot er weer een nieuw seizoen van de ultieme verleidingstest op de buis verschijnt. Maar wie dacht dat het niet erger, fouter en schokkender kon dan Temptation, heeft het mogelijk goed mis. Het nieuwe format lijkt een gegarandeerd recipe for disaster.

Lees ook
Yes, yes, yes! Startdatum nieuw seizoen ‘Temptation Island’ onthuld

Swingers party

In Free Love Paradise experimenteren acht koppels op een paradijselijk eiland met een open relatie, zo kondigt de zender vandaag aan. Deelnemers zijn mensen die eens een andere partner willen, zonder stiekem vreemd te gaan.

Krijgt de wagen een vijfde wiel?

Gedurende het experiment ontdekken de koppels hoe het voelt als hun partner dezelfde vrijheid krijgt. Aan het einde van het avontuur kunnen ze beslissen of ze monogaam blijven of een open relatie aangaan. OMG, we voelen een overload aan pijnlijke scènes aankomen. Hoe kan dit in hemelsnaam goed aflopen?

Bijna terug!

Wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden is nog niet bekend en mogelijk duurt dat nog even. Gelukkig kunnen vanaf déze datum weer smullen van een nieuwe reeks Temptation Island.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fit.nl | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee