Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nooit gedacht: déze BN’er zat in het pak van het Elfje in The Masked Singer

Nooit gedacht: déze BN’er zat in het pak van het Elfje in The Masked Singer

Nooit gedacht: déze BN’er zat in het pak van het Elfje in The Masked Singer

Vrijdag was het weer tijd voor een nieuwe ontmaskering bij The Masked Singer. Voor het Elfje is het na gisteravond einde verhaal en mag zich nu bij de lijst van afvallers aansluiten. Dít is de BN’er die achter het pak van het Elfje verscholen zat. 

Het Elfje in The Masked Singer

Van meerdere kandidaten zijn kijkers nu al zeker wie erachter verscholen zit. En hoewel we ze het liefst allemaal direct ontmaskeren, moeten we daar nog even op wachten. Deze avond was de beurt aan de Farao, de Boekenwurm, de Haai, het Biggetje én dus het Elfje, om de sterren van de hemel te zingen. Alle optredens gingen goed, maar toch viel het witte doek voor het Elfje. Uiteindelijk bleek dat actrice Isa Hoes de BN’er was die het Elfje speelde.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes)

Helend

In After The Mask vertelt Isa aan Rick Brandsteder over haar ervaringen. Zo blijkt dat zingen een soort van onbekende hobby was voor de actrice. “Gek genoeg doet het iets met mijn systeem, ik vind het ook echt helend om te zingen. Klinkt heel zweverig, maar zo voelt dat.”

Grote namen

Tijdens de optredens kreeg Isa dan ook heel wat complimenten. Zo dachten juryleden dat Maan of Davina Michelle wel het Elfje zouden kunnen zijn. “Ik dacht: Maan? Wow! Als ik zou kunnen zingen als Maan… En toen riep iemand Davina Michelle. Ik stond daar alleen maar en dacht: kom maar, jongens. Dit is fantastisch.”

Lees ook
Deze bekende Nederlanders zitten volgens de kijkers in de laatste 11 pakken van The Masked Singer

Andere afvallers

Het hele zangavontuur is in de afgelopen afleveringen al opgehouden voor de Zwaan, de Viking, de Octopus, en de Alien. Isa met haar Elfjespak mag zich hier nu ook bij voegen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still, Instagram