Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Met deze leuke herfstfilms kom je zeker weten in de herfststemming

Met deze leuke herfstfilms kom je zeker weten in de herfststemming

Met deze leuke herfstfilms kom je zeker weten in de herfststemming

Hou jij ook zo van de herfst? Lekker warm met een dekentje en een kop thee op de bank terwijl de regendruppels langs de ramen naar beneden glijden? Wij ook! En met deze films kom je zeker weten meteen in de herfststemming. Dus doe die kaarsjes maar snel aan!

The Mirror Has Two Faces

Op verzoek van een collega gaat professor Rose Morgan (Barbra Streisand) in op een platonisch huwelijk, want ze is klaar met haar vrijgezellen leven. Ondanks dat het allemaal niet zo soepel verloopt, weet ze het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen om hem in te palmen.

When Harry met Sally

Deze klassieker kennen we natuurlijk allemaal wel. Harry en Sally ontmoeten elkaar terwijl ze hem een lift geeft na hun diploma-uitreiking. In de jaren die volgen zien ze elkaar af en toe en ontstaat er een mooie vriendschap. Maar kunnen een man en vrouw wel vrienden zijn zonder dat er seksuele aantrekkingskracht bij komt kijken?

Bridget Jones’s Baby

Een andere heerlijke film is Bridget Jones’s Baby. Haar leven loopt niet echt zoals ze zou willen. Haar relatie met Mark Darcy is beëindigd en Bridget probeert zich nu vooral te focussen op haar baan als producer. Dan ontmoet ze Jack, die haar minnaar wordt. Maar dan gebeurt er iets waar ze niet op gerekend had. Ze raakt zwanger. Maar wie is de vader?

The Jane Austen Bookclub

Deze film gaat over het leven van zes mensen. Vijf vrouwen en één man. Eén keer in de maand komen zij bijeen voor de boekclub, om een boek van Jane Austen te bespreken. De lezers van de boeken worstelen zelf ook met bepaalde thema’s, waaronder verliefdheid, relaties en huwelijken die eindigen.

The Holiday

Iris (Kate Winslet) woont in een klein, schattig huisje in Engeland en schrijft voor de Daily Telegraph. Amanda (Cameron Diaz) is de eigenaresse van een reclamebureau in Californië. Beiden lopen ze vast in hun liefdesleven en maken een plan om van woonplek te ruilen, zodat ze allebei even tot rust kunnen komen. Op hun nieuwe woonplek leren de vrouwen allebei een nieuwe man kennen.

Lees ook
Dé haarkleur van deze herfst is surprise surprise: pumpkin spice latte

The Lord of The Rings

Heb je tijd over? Kies dan eens voor een lekkere lange Lord of the Rings marathon! Frodo neemt jou mee op zijn reis om de ring te vernietigen die beslist tussen goed en kwaad. Je moet er dus wel even de tijd voor nemen, maar de dwergen, tovenaren en elven zullen er zeker voor zorgen dat je het slechte weer buiten even kunt vergeten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages