Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goed nieuws! HEMA introduceert een pittige rookworst en het klinkt té lekker

Goed nieuws! HEMA introduceert een pittige rookworst en het klinkt té lekker

Goed nieuws! HEMA introduceert een pittige rookworst en het klinkt té lekker

Eén ding is zeker: sommige recepten moet je niet veranderen. Zoals je oma’s groentesoep of juist de rookworst van HEMA. Toch hebben ze op het hoofdkantoor besloten dat het tijd is voor wat variatie en daarom brengen ze een gloednieuwe smaak op de markt. Welkom, pittige rookworst!

Lees ook: HEMA schrapt jongens- en meisjeslabels: alle kinderkleding genderneutraal

Pittige rookworst

Net binnen op de redactiemail: super lekker nieuws van HEMA. Na 90 jaar worsten maken is het tijd voor wat anders. De rookworst is niet voor niets één van hun populairste producten en juist die klassieker krijgt nu een twist. Ze brengen namelijk een limited edition rookworst uit mét een pittig randje.

pittige rookworst
Verschil in smaak en verkrijgbaarheid
Maar wat is nu precies het verschil tussen de normale worst en het pittige broertje? Dat zit ‘m in de ingrediënten. Meer specerijen zorgen voor de pittige smaak, zonder dat er verder iets aan de kwaliteit van de worst of de knapperige korst verandert. Hm!

De pittige rookworst kost €2,25 per stuk en is verkrijgbaar van 16 oktober tot en met 5 november, 20 november tot en met 3 december en 19 februari tot en met 3 maart.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome