Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Help, mijn muur is knalblauw: kijkers ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ in shock door ‘vreselijke styling’

‘Help, mijn muur is knalblauw: kijkers ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ in shock door ‘vreselijke styling’

‘Help, mijn muur is knalblauw: kijkers ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ in shock door ‘vreselijke styling’

In ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ was het maandagavond volledig de omgekeerde wereld. In plaats van de man gaven de kijkers de vrouw de wind van voren, Twitter was even helemaal klaar met John Williams én… met de styling werd na de verbouwing volledig de grond in geboord.

Vrijstaand bouwval

Selena woont met haar gezin in vrijstaand huis met een enorme plak grond en dus genoeg plek voor haar hobby, het houden van paarden. Klinkt top, maar de praktijk is minder rooskleurig. Zij en haar Danny hebben na de verhuizing drie jaar geleden eerste de stallen voor de paarden in orde gemaakt, waarna een aannemer die hun huis aanpakte er met het geld vandoor ging.  Binnen is er sindsdien weinig gebeurd.

Beloofd droomhuis

Het gevolg is dat hun woonkamer nog kaal en onleefbaar is, hun slaapkamer dient als woonkamer, ze samen met hun kindjes van 1,5 en 4 maanden in weer een andere kamer slapen en de kinderen in een emmer gewassen worden omdat de badkamer niet af is. In haar aanmeldingsvideo zegt Selena: “Er is mij 2,5 jaar geleden een droomhuis beloofd, maar daar is nog zeker geen sprake van”. John to the rescue.

Wat ging er mis?

De presentator overvalt de man des huizes wanneer hij – oh, the irony – z’n zwager helpt met klussen. na wat mokken en morren gaat hij aan de slag en blijkt hij nog wat te kunnen ook. Ook heeft hij er plezier in en heeft het naar z’n zin met het klusteam van het programma. Wat ging er de afgelopen drie jaar – behalve de pech met de aannemer – dan eigenlijk mis?

Pijnlijke waarheid

Tijdens een gesprek met psycholoog John wordt duidelijk dat Selena niet helemaal eerlijk is geweest over wat Danny de afgelopen tijd heeft gedaan aan het huis. Volgens hem is dat namelijk zo’n tien uur per week, al verschillen de twee daarin van mening. John drukt het stel met de neus op de feiten: ze hebben hun prioriteiten niet op orde. “Je paarden zitten er beter bij dan je kinderen”, gooit hij eruit. Dat komt binnen bij Selena. “Nu zie ik het helder en dat doet wel een beetje zeer.” Er moeten dingen anders en dat lijkt het stel daadwerkelijk in te zien. Er wordt druk verder geklust en de twee hebben er zin om samen – tussen het “sfeer maken” door – de boel op orde te krijgen.

Lees ook
‘Help, mijn man is John Williams!’ Dít is de vrouw die de RTL-presentator al 18 jaar gelukkig maakt

‘Echt verschrikkelijk’

Selena is bij de oplevering dolblij met wat ze ziet en vindt haar ‘nieuwe huis’ prachtig. De kijker weet ook niet wat-ie ziet, maar dan in negatieve zin. Op Twitter regent het berichten van geschokte kijkers die zich afvragen wat de stylist bezielde bij het kiezen van de kleuren en het inrichten van de woon- en slaapkamer. Het knalblauw en knalgroen op de muren doet zeer aan de ogen bij veel kijkers en de reacties zijn dan ook niet mals. “Die woonkamer… Ik weet niet wat ik mooier vind, voor of na”, schrijft iemand. Een ander floept eruit: “Dat behang vind ik nog niet eens zo storend met de meubels erin, maar Christus te paard die blauwe muur met die deur, echt verschrikkelijk”. Weer een andere kijker concludeert: “Dat had Roos van Kopen Zonder Kijken beter gedaan”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Even wat sfeerplaatjes:

Mooi blauw is niet lelijk:

Kritiek op John:

Bron: Superguide | Beeld: Still