Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niet alleen het huis moest hersteld worden in ‘HMMIK’: stel verbreekt relatie na opnames

Niet alleen het huis moest hersteld worden in ‘HMMIK’: stel verbreekt relatie na opnames

Thuis & wonen
Niet alleen het huis moest hersteld worden in ‘HMMIK’: stel verbreekt relatie na opnames

In ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ zorgt John Williams er niet alleen voor dat gezinnen met een levensgevaarlijke ruïne als huis weer veilig kunnen wonen. Ook krijgt hij, als een soort mediator, huwelijken die op punt van instorten staan dikwijls weer op de rit. Woensdagavond was dat echter níet het geval. Tot schrik van de kijkers gooiden deelnemers Chris en Corina na de opnames definitief de handdoek in de ring.

De maand van de break-ups

Hoewel Valentijnsdag in februari valt, is deze maand dit jaar zéker niet de maand van de liefde. Marco en Leontine, André en Bridget, Rico en Jacky, Nicolette en Joost, Chris en Corina… Kommer en kwel.

Instortingsgevaar

Corina en Chris ontmoetten elkaar via Tinder en zijn inmiddels de trotse ouders van hun twee dochtertjes. Die kunnen alleen nergens in het huis spelen; de woonkamer lijkt zoals John treffend zegt wel een grote meterkast, inclusief losse, open stopcontacten en kabels en draden, waar je ook kijkt. Levensgevaarlijk, óók voor de relatie tussen Chris (die ook nog eens kampt met een ernstige rugblessure), Corina en de rest van haar familie, die Chris niet meer willen zien.

Laatste redmiddel de druppel?

Bij de eerste ontmoeting met John wordt de toon al gezet: de overvallen Chris laat weten dat het ‘slecht’ gaat en reageert alles behalve positief op de hulp van John en zijn team. Er wordt uiteindelijk aan de klus begonnen, maar dat Corina hem dít aan doet en hem zó kleineert en voor schut zet door hen op te geven voor het programma hakt erin. “Het is voor haar misschien het laatste redmiddel, maar voor mij is dit de druppel”, zegt hij op klusdag twee, waarna hij aangeeft een punt achter zijn relatie te willen zetten.

Eind goed, al goed?

Als John het stel – dat gedurende de week nauwelijks met elkaar praat over de hele situatie – halverwege de verbouwing samenroept om over hun toekomst te praten, blijkt dat de relatie écht aan een zijden draadje hangt. In een telefoongesprek met Corina een dag eerder gaf Chris zelfs aan haar te zien als “de grootste fout van zijn leven”. In het bijzijn van John gaf hij aan daar zijn excuses voor aan te willen bieden en hun liefde nog een kans te geven, nét als de relatie met zijn schoonfamilie.

Lees ook
‘Laat de vrouwen in ‘Help, mijn man is klusser’ eens kritisch naar zichzelf kijken!’

Onherstelbare schade

Aan het eind van de week lijken zowel de woonkamer als de relatie weer stabiel, maar niets blijkt minder waar. Aan het eind van de uitzending, vlak nadat we zien hoe een gelukkige Corina haar man zoenend verwelkomt en bedankt in hun opgeknapte stulpje, vertelt John dat er vrij snel na de opnames is besloten om uit elkaar te gaan. Corina is in het huis blijven wonen, Chris woont in een huurappartement in de buurt. Uiteraard had twitterend Nederland daar weer genoeg over te zeggen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee