Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heerlijk bingewatch-nieuws: ‘script tweede seizoen ’13 Reasons Why’ in de maak’

Heerlijk bingewatch-nieuws: ‘script tweede seizoen ’13 Reasons Why’ in de maak’

Thuis & wonen
Heerlijk bingewatch-nieuws: ‘script tweede seizoen ’13 Reasons Why’ in de maak’

Heb je de nieuwe Netflixserie 13 Reasons Why ook verslonden afgelopen maand? Dan hebben we goed nieuws: er wordt al een paar weken gewerkt aan het script van een tweede seizoen. Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van bronnen bij het bedrijf.

Lees ook
ZIEN: Deze Netflix-serie geproduceerd door Selena Gomez wordt je nieuwste verslaving

Zelfmoord
De streamingservice zou heel dicht in de buurt zijn van een deal voor een tweede reeks van de populaire show waarin zelfmoord onder tieners wordt besproken. De serie, gebaseerd op het gelijknamige boek en geproduceerd door onder meer Selena Gomez, vertelt het verhaal van Hannah, die na haar zelfmoord bandjes rondstuurt aan al haar klasgenoten die iets te maken hebben gehad met haar beslissing.

Lof én controverse
13 Reasons Why kreeg veel lof, maar er was ook controverse over de beslissing van de producenten om Hannahs zelfmoord uitgebreid in beeld te brengen. Dat was een bewuste keuze, liet seriebedenker Brian Yorkey vorige maand weten aan The Hollywood Reporter. “We wilden laten zien dat zelfmoord rommelig en lelijk is, en erg pijnlijk. Er is niets vreedzaam of moois aan. Het is verschrikkelijk om te doorstaan en het is verschrikkelijk voor de mensen die iemand die zelfmoord pleegt achterlaat. We willen daar een eerlijk beeld van geven.”

13 Reasons Why nog niet gezien? Bekijk de trailer in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee