Je bent hier: Home > Thuis > Tijd om je in te schrijven! ‘Heel Holland bakt’ op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen

Tijd om je in te schrijven! ‘Heel Holland bakt’ op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen

Thuis
Tijd om je in te schrijven! ‘Heel Holland bakt’ op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen

Thuisbakkers, opgelet! Maak jij de lekkerste taarten en weet je altijd weer verrassende creaties op de verjaardagstafel te zetten? Geef je dan nu op voor het gloednieuwe seizoen van ‘Heel Holland bakt’ (of tip je vriendin, moeder of collega!).

Lees ook: Dít gebeurt er met de taarten die in Heel Holland Bakt gebakken worden

Weet jij jouw gasten altijd weer te imponeren met de meest verrukkelijke en mooie baksels? Durf je daarnaast de strijd aan te gaan met andere thuisbakkers én kun je tegen de nodige stress? Wacht dan niet langer. Want wie weet mag jij over een tijdje jouw taart voorschotelen aan Janny en Robèrt, de welbekende juryleden van ‘Heel Holland bakt’.

Klaar? Inschrijven, maar!

Durf jij het aan om mee te doen aan ‘Heel Holland bakt’ en wil je jezelf als bakker op de kaart zetten? Schrijf je dan in via deze link. Aanmelden kan nog tot 23 maart, dus je mag best nog even twijfelen.

André van Duin

Is ‘Heel Holland bakt’ wat jou betreft niet compleet zonder André van Duin als presentator? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ook hij is er komend seizoen gewoon weer bij. ‘Ja, bij leven en welzijn ga ik dat weer presenteren’,  onthulde de komiek eerder in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica. Wanneer we dat nieuwe seizoen kunnen verwachten? André: ‘Waarschijnlijk weer in dezelfde periode. Dat is heel goed bevallen zo in de winter, want bakken is natuurlijk een beetje een winterbezigheid. Dat gaan we volgend jaar zeker weer doen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Omroep MAX