Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Teleurgestelde ‘Heel Holland bakt’-kijkers vinden spektakel ver te zoeken: ‘Geen echte finale’

Teleurgestelde ‘Heel Holland bakt’-kijkers vinden spektakel ver te zoeken: ‘Geen echte finale’

Thuis & wonen
Teleurgestelde ‘Heel Holland bakt’-kijkers vinden spektakel ver te zoeken: ‘Geen echte finale’

Zondagavond was het langverwachte moment voor fans van ‘Heel Holland bakt’ eindelijk daar: de finale. De drie beste thuisbakkers van het afgelopen seizoen namen het tegen elkaar op en zouden naar verwachting de grootste spektakelstukken neerzetten. Maar dat viel de kijkers helaas vies tegen.

Maar liefst 3,8 miljoen kijkers stemden gisterenavond af op NPO1, waar om 20.30 uur de finale van Heel Holland bakt werd uitgezonden. Vol verwachting werd gekeken hoe Anouk, Jeanette of Esther zichzelf naar de winst zou bakken en uiteindelijk met de titel ‘Thuisbakker van het Jaar’ naar huis mocht gaan.

Let op, spoilers!

Degene die uiteindelijk aan het langste eind trok, was niemand minder dan Anouk. Hoewel kijkers haar de terechte winnares van dit seizoen noemen, kunnen ze niet anders dan benoemen dat het ook ontzettend ‘voorspelbaar’ is.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Weinig spektakel

Kijkers noemen het seizoen niet alleen voorspelbaar, maar vinden ook dat het spektakel vrijwel niet aanwezig is in de finale. Waar Anouk nog redelijk goed vanaf komt, hebben fans wat minder lovende woorden over voor haar medefinalisten en hun ‘taartrollen’.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

André van Duin

Waar twitterend Nederland alleen maar positief over kan zijn, is presentator André van Duin. Hij heeft volgens fans van Heel Holland bakt het hele seizoen weer gezorgd voor een lach op het gezicht, en dat terwijl zijn man Martin Elferink – die inmiddels overleden is – ernstig ziek was.

Heb je de finale van ‘Heel Holland bakt’ gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

‘Heel Holland bakt’ met kinderen

Kun je geen genoeg krijgen van Heel Holland bakt? Dan is er goed nieuws. Er is namelijk een kidsversie in aantocht, zo verklapte Jan Slagter onlangs. In december vertelde de Omroep MAX-baas al aan het AD over zijn wens om een kinderversie van het populaire bakprogramma te maken. “Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk”, aldus Slagter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee